Ping your blog, website, or RSS feed for Free

الأربعاء، 26 أكتوبر 2011

Παραδοσιακά κινέζικα φάρμακα

Ναρκωτικά, παραδοσιακή κινεζική θεραπευτική υλικά που χρησιμοποιούνται από την κινεζική παραδοσιακή ιατρική για την πρόληψη των ασθενειών και τη διάγνωση και τη θεραπεία, και οι πόροι προέρχονται κυρίως από τα φυσικά φάρμακα και φάρμακα των φυτών και των ζώων και ορυκτών, εκτός από μια σειρά φαρμάκων, χημικών και βιολογικών κατασκευαστή όπλων. Λόγω ημερομηνία της δημιουργίας και της χρήσης των παραδοσιακών κινεζικών φαρμάκων στη χώρα σε ό, τι μερικές χιλιάδες χρόνια. Ωστόσο, μια παραδοσιακή κινεζική φάρμακα άρχισε ειρηνικά, οι άνθρωποι που ξεκίνησε σχετικά αργά, δεν είχε επικρατήσει να χρησιμοποιείται μόνο μετά την εξάπλωση της δυτικής ιατρικής στην Κίνα, να γίνει διάκριση μεταξύ κινεζικής και της Δυτικής ναρκωτικά.
 
Σχετικά με την ιστορία των παραδοσιακών κινεζικών φαρμάκων
Απλώστε στην ιστορία της Κίνας να θυμηθεί την ιστορία του "Η Shen Nong δοκίμασε εκατό ήταν ένα είδος βότανα ......, Vtzmm 70 φορές σε μια μέρα." Η εξέλιξη αυτή αντανακλά την πικρή πορεία πραγματοποιούνται από εργατικοί Κινέζοι στην αρχαιότητα στους αγώνες του εναντίον της φύσης και των ασθενειών και για την ανίχνευση των θεραπευτικών και συλλογή εμπειριών. Είναι μια ζωντανή εικόνα της πραγματικότητας της εμφάνισης Chinieh ναρκωτικά παραδοσιακά από την άποψη της παραγωγής και της εργασίας

 Στελέχη στην εποχή της Xia και Shang και Zhou ιδιοκτησίας (κατά την περίοδο από τα τέλη του 22 και το 256 π.Χ.), το πίσω μέρος του φαρμάκου της Κίνας και γαλάκτωμα αλκοόλ φαρμακολογικά, και στη Δυτική δυναστείας Zhou (δηλαδή, μεταξύ Century 11 και το έτος 771 π.Χ.) , πίσω από τα παλαιότερα κινεζικών βιβλίο με τίτλο "βιβλίο των τραγουδιών" καταγράφεται η επεξεργασία υλικού, και αυτό το βιβλίο είναι αυτό που σώζει μέχρι στιγμής από ιστορικά έγγραφα. παρουσίασε το "Βιβλίο του Χρυσού αυτοκράτορα of Internal Medicine», το παλαιότερο που απομένει μέχρι την ημέρα της θεωρίας αναφοράς της θεωρία της παραδοσιακής κινεζικής ιατρικής του "Θέρμανση κρύο ασθενή και τη θερμότητα, τον δροσερό "και άλλων υποδομών που έθεσε τη βάση για τις θεωρίες για τα παραδοσιακά κινέζικα φάρμακα.

 "Το βιβλίο του Shen Nong των βοτάνων," το αρχαιότερο διατηρημένο μέχρι τώρα έρευνα Specialist χημικός γράφτηκε στη βασιλεία του δυναστείες των Qin και Han (δηλαδή μεταξύ 221 και 220 π.Χ.) με βάση την συλλογή και σύνοψη πληροφοριών φαρμακείο πλούσια συλλογή της προ-ιατρικών επιστημόνων από πολλά πριν και μετά Qin δυναστεία, και έχει 365 καταγραμμένα είδη των φαρμάκων που χρησιμοποιούνται σε κλινικές θεραπείας σε αυτήν την ημέρα. Και η εμφάνιση αυτής της κατάθλιψης στην ύπαρξη απόδειξη της αποδεδειγμένης αρχής της παραδοσιακής κινεζικής Φαρμακευτικών Επιστημών επίσημα.
 
Στην εποχή της δυναστείας Τανγκ (από 618 στο 907 μ.Χ.), να πληρώσει την οικονομική ευημερία της εξέλιξης των κινεζικών Φαρμακευτικών Επιστημών περιοριστικά προς τα εμπρός, υπό την αιγίδα της Βασιλικής Κυβέρνησης της δυναστείας Τανγκ, γράφτηκε «Το Βιβλίο των Τανγκ από βότανα" - το Σύνταγμα της φαρμακολογικά πρώτο του είδους του στον κόσμο. Το ημερολόγιο 850 διαφορετικά φάρμακα με το προφίλ της, η οποία ολοκληρώθηκε πλήρως παραδοσιακή κινεζική φαρμακολογία όσον αφορά το μέγεθος και τη σύνθεση

 Και στην εποχή της δυναστείας των Μινγκ (1368 - 1644 μ.Χ.), ολοκλήρωσε το φαρμακοποιό Li Shi Chen, αφού εξέτισε 27 χρόνια, συνέγραψε ένα μεγάλο βιβλίο για τα ναρκωτικά παραδοσιακή κινεζική, μια «επιτομή των ναρκωτικών θεραπεία," και το βιβλίο ρεκόρ 1892 ένα είδος φαρμάκου, θεωρείται ότι Εγκυκλοπαίδεια από τις μεγαλύτερες στην ιστορία των κινεζικών φαρμακευτικών βοτάνων.

Μετά την εγκαθίδρυση της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας (ΛΔΚ), το 1949 διεξήχθη έρευνα και μεγάλης κλίμακας που σχετίζονται με το φάρμακο της παραδοσιακής κινεζικής σε πολλούς τομείς, όπως η βοτανική και η επιστήμη της αξιολόγησης και κατάταξης της επιστήμης χημεία, φαρμακολογία και την επιστήμη της κλινικής ιατρικής, η οποία παρείχε μια επιστημονική βάση για τον εντοπισμό των πηγών των υλικών θεραπείας και η διάκριση μεταξύ φαρμακευτικών βοτάνων της αληθινό και το ψεύτικο και να διευκρινιστεί η αποτελεσματικότητα της θεραπείας. Με βάση μια συνολική εξέταση των πηγών των θεραπευτικών ουσιών σε όλη τη χώρα, ο συγγραφέας του "τα αρχεία των παραδοσιακών κινεζικών φαρμάκων,« τα εθνικά και τοπικά το 1961. Με την εκτύπωση και την έκδοση του «το μεγάλο λεξικό της παραδοσιακής κινεζικής ναρκωτικών» το 1977, ο αριθμός αυτών των φαρμάκων, όπως καταγράφεται στα βιβλία του είδους που κλασικού 5767. Και σε μια Zarfait φορά στην ύπαρξη διαφόρων αναφορών και της επιστημονικής έρευνας και τις εφημερίδες και τα περιοδικά για τα φάρμακα της Κίνας, και πραγματοποίησε διάφορα όργανα της επιστημονικής έρευνας, διδασκαλίας και παραγωγής ναρκωτικών, αντίστοιχα, σε πολλές περιοχές της Κίνας από την Κίνα.

Κινεζικές πηγές των φαρμάκων
Η Κίνα είναι μια χώρα και το εκτεταμένο πολύπλοκο και ποικίλο ανάγλυφο, το κλίμα, τις υποδομές για να σχηματίσουν βιοποικιλότητα περιβάλλον, και δημιούργησε ευνοϊκές συνθήκες για την ανάπτυξη των διαφόρων φαρμακευτικών βοτάνων. Και μέχρι σήμερα, η Κίνα έχει αναπτύξει περισσότερα από 8000 Κινεζικό τύπο των ναρκωτικών, και περισσότερα από 600 είδη από τα οποία τα φάρμακα υπόκεινται σε καθημερινή διαπραγμάτευση. Κίνα οδηγεί τον κόσμο στην ανάπτυξη και χρήση των κινεζικών φαρμάκων από την άποψη του μεγάλου αριθμού των τύπων και μεγέθους. Και αυτά τα φάρμακα μπλοκ εσωτερικές ανάγκες της χώρας, και οι εξαγωγές σε περισσότερες από 80 χώρες και περιφέρειες, λόγω της διεθνούς φήμης του.

 Η χρήση των κινεζικών φαρμάκων
Οι Κινέζοι έχουν ιστορικό χρήσης ναρκωτικών, και έχει ένα μεγάλο ρόλο στην εξάπλωση και την ευημερία του κινεζικού έθνους. Και παραμένει έτσι και σήμερα δείχνουν μια σημαντική θέση στην ιατρική περίθαλψη και φροντίδα υγείας για τους ανθρώπους. Και προβληματιστούν σχετικά με τις θεωρίες της παραδοσιακής κινεζικής δοκιμές φαρμάκων και την εφαρμογή τους ιδιότητες του κινεζικού πολιτισμού. Και επειδή τα περισσότερα φάρμακα για την κινεζική υλικά αποκατάστασης λίγες φυσικές επιδράσεις βλαβερές παρενέργειες. Και μπορεί να είναι μια συνταγή είναι ένα από τα πολλά στοιχεία που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία πολλών ειδών ασθένειες, και συχνά παίρνουν ναρκωτικά, οι Κινέζοι χρησιμοποιούσαν τη μορφή των συνταγών των οχημάτων, μπορούν να cross-η συνέπεια είναι λογικό στην εγκατάσταση των στοιχείων των συνταγών να προσαρμοστούν στις πολύπλοκες συνθήκες της χέρι, και να αυξήσει την αποτελεσματικότητα των φαρμάκων και να μειώσει τις τοξικές παρενέργειες από την άλλη.

Η χρήση των φαρμάκων, οι Κινέζοι με βάση τις θεωρίες της Επιστήμης παραδοσιακή κινεζική ιατρική, και βασίζεται στην σκοπιμότητα της θεραπείας που προκύπτουν από τις επιπτώσεις των ναρκωτικών στο ανθρώπινο σημείωμα σώμα ότι οι επιπτώσεις αυτές καθορίζονται από τις ιδιότητες των φαρμάκων που αποτελούν το κλειδί για κρύο, ζέστη, ζέστη, κρύο, μέτρια, και τα γούστα των πέντε καμία πικρία, τη γλυκύτητα και φρεγάτα και αλατότητα και εκδηλώσεις πάνω και κάτω, και η κολύμβηση και τις καταδύσεις, την αποτελεσματικότητα και την αποδοτικότητα της τοξικότητας Algoegin.

Και για την αποτελεσματική χρήση και ασφαλής, πρέπει να καταλάβετε τις βασικές γνώσεις των κινεζικών φαρμάκων και απαγορεύσεις στη συνοχή και την ποσότητα και τις μεθόδους διακίνησης και εγκατάστασης των συνταγών. Η συνέπεια, η εγκατάσταση περισσότερων από ένα είδος των ναρκωτικών που έχουν επιλεγεί για χρήση σύμφωνα με τις διαφορετικές ανάγκες των ιατρικών όρων και των διαφορετικών ιδιοτήτων των φαρμάκων, συμπεριλαμβανομένων των απαγορεύσεων συνέπεια απαγορεύσεις και τις απαγορεύσεις της εγκυμοσύνης και τα υπόλοιπα των τροφίμων και των υπολοίπων συμπτωμάτων, και η μέση ποσότητα του ποσού των φαρμάκων που χρησιμοποιούνται κλινικά, καθώς και το ποσό των Alakakirantrbh και ατομική για έναν ενήλικα για μία ημέρα, καθώς και τις ποσότητες ανάλογη μεταξύ των υλικών που περιέχονται στις διάφορες θεραπευτικές συνταγές

 Εξελίξεις της κινεζικής ναρκωτικά
Οι κύριες κατευθύνσεις των φαρμάκων της έρευνας κινεζική μέλλον είναι να προωθήσει την επιλογή της έρευνας και η καλλιέργεια σπόρων ποιότητα των βοτάνων, όπως η καλλιέργεια σπόρων από ισότοπο ακτινοβολίας και Βιολογική Μηχανική, διατηρώντας παράλληλα την τεχνογνωσία της παραγωγής των παραδοσιακών φαρμάκων, ιατρικών κινεζική, την προώθηση της εκτροφής συνταγογραφούμενα φάρμακα γης απαιτούμενες ποσότητες συχνά στην παρασκευή ναρκωτικών έτοιμοι, όπως γλυκόριζα και Herbon και Lhalblab και, επίσης, περισσότερα από είκοσι είδη των εισαγόμενων φαρμάκων αργού, και ιδιαίτερα την ενίσχυση της έρευνας Πρόληψης επιδείνωση της ποιότητας των σπόρων, και να ενισχύσει το έργο της έρευνας και την ανάπτυξη νέων πηγών.

 .   ..

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق