Ping your blog, website, or RSS feed for Free

الأربعاء، 28 ديسمبر 2011

Çin Bahar Şenliği

Bahar Şenliği Çin her yıl olduğu gibi Batılılar için İsa Mesih'in doğum sevinç olabilir için en büyük bayram olduğunu.Değişiklikler doğrultusunda yüzyıllar, insanlar tarafından Bahar Şenliği kutlama içeriğini ve yöntemleri değişti, ama Bahar Şenliği hala geçerli olsa da özel bir yer Çin ve bilinç hayatında değiştirilemez.

   Çin Bahar Festivali, önce dört bin yıl öncesine ait olduğu söylendi. Ama başlangıçta Bahar Şenliği adını vermedi, sonra belirli bir gün yoktu.Yıl iki thousand ve yüz M.Ö. önce insanlar alıcı Psoa biri bir oturum çağrısı, ancak Bahar Şenliği Psoa çağrıldı. M.Ö. önce bin yıl, insanlar oldu "Nian" nin Bahar Şenliği çağırdı. O zaman "Nian", tüm tahıl ürünlerin tampon hasat anlamına gelir.Hasat yapısı denir, büyük bir hasat büyük mimari çağırdı

Çin ay takvimine de on ikinci ayın yirmi üçüncü günü geniş bir anlamda Bahar Şenliği ile başlayan, Çin gümrük ve halk geleneklerine göre ve yıl, ay yeni ilk ayın onbeşinci gününe denk geliyor ve yaklaşık üç hafta sürer Gala Yuan Xiao, kadar devam edecek. Bu dönemde, on ikinci ayın otuzuncu gün ve ilk gün en lüks gece gündüz ilk ayı arifesinde, ve yukarı anda zirveye, Bahar Şenliği söyleyebiliriz.

Bahar kentlerde veya kırsal alanlarda olsun Festivali, insanlar, çeşitli hazırlık çalışmalarını, almak ve çiftçilerin ailelerin çoğu hatta evlerini aşınma kir ve pislik ortadan kaldırmak için giysi ve yorgan yıkama, evlerini düzenlemek için on ikinci ayın dağılmasından sonra kırsal kesimde öncesi Holiday iş, başlamak için yeni bir görünüm. Aile üyelerinin piyasa böyle bir özel tatil tatlılar ve pastalar, et, meyve ve bayram süresince konuklara yemek ve onurlandırmak için hazırlık diğer gıdalar gibi sürekli olarak birçok mal, satın iken.

Cihazlar kültür ve sanat grupları nerede büyük şehirlerde, televizyon festival gece farklı ve "Festivaller Tapınaklar geleneksel" tüm büyük parklar düzenlemek ve teknik programlar çok sayıda ve çeşitli ve tren istasyonları, erken ziyaretçiler kutlama sunuyor başlangıç​​ eğlence daha normal ve özel süpermarketler malların çeşitli farklı bölümlerini dahaülke, hatta yurt dışından bayram vesilesiyle sivillerin ihtiyaçlarını karşılamak için.Sayımına göre Çin Bahar Şenliği sırasında tüketim hacmi yıllık tüketim üçüncü boyutu olduğunu söyledi.

 Çin'in çeşitli bölgelerinde, bahar kutlamak için geleneksel gümrük uzak farklı kişiler ile karakterizedir. Ancak bayram arifesinde, Iltm aile yemek yemek için bütün aile, bu genellikle her iki Kuzey ve Güney tanıdık vazgeçilmezdir içerir.Güneyde, yemek genellikle uygun bir düzine oluşmaktadır, peynir, soya ve balık içermelidir Çin dilinde kelime Alrgadh gibi bu kelimelerin telaffuz çünkü.Kuzeyde, masanın etrafında tüm aile oturup bir ortamda birlikte yemek sonra, ailenin tüm üyeleri tarafından yapılan ve yumuşak lezzetli dilimlenmiş hamur ince yuvarlak ve Islqouna kaynar suda ve Ibarunh baharat Va et paketidir yemek birleşimi içinde Jiaotsa yemek en çok aileler tarafından tercih edilir sevinç ve neşe.

İnsanların eski yıl bu gecede yer nerede, gala Yeni Yıl uzatmak ve sevinç ve eğlenceli yeni yılı karşılamak sağlamak için olağandır.Geçmişte, yeni yıl geldiğinde, insanlar tebriklerini ifade etmek havai fişek yaktı. Bu gelenek şeytan çıkarmak amacıyla, ama insanların güvenliğini korumak ve gürültü çıkarmak için Pekin ve diğer bazı büyük şehirlerin kent mahallelerinde yasaklandı.
 
  Ve ne zaman tüm aile fertleri genç ya da yaşlı giysi ve misafirler almak veya tebrik için dışarı çıkmak lüks başlamak giymiş yeni yılın ilk ilk ayı. Bu kelime alışverişi karşılamak "Tüm Yeni Yılınız Kutlu Olsun!" Ve sonra "mutlu günü" ve diğer nimetler, ve çay içme ve sohbet, tatlı yemek evlerine davet.Son bir yıl içinde akraba ve arkadaşlar arasında bir anlaşmazlık olduğu takdirde, bunlar Bahar Şenliği vesilesiyle tebrik yoluyla anlayış ve uzlaşma geri döner.

 Bahar Şenliği münasebetiyle etkinlikler çok çeşitlidir. Sunan Alooberaat, tiyatro ve film bazı yerlerde ve Riqsta Esad ve geleneksel Ataiwalten için Alyanko ek kurşun başka yerlerde yürüyüş ve tapınak festivali ziyaret yerde, bütün neşe ve eğlence bayram ülke atmosferi üzerinde. Tabii ki, insanların televizyon programlarını izlemek için genellikle evde kalır. Ve televizyon kanalları bayram süresince değişik yaş için uygun harika tüm programları bir yeri vardır.

.Bahar logo ve grafikler bağlama Gala ve yeni yıl set insanların zevkle Bahar Şenliği kutlama hangi dekore tatil aktiviteleri fenerler.Bayram sırasında, mutlu insanlar ve iş sevinç sahnelerin yaşam koşullarını yansıtan Bahar Şenliği ve Yeni Yıl ücretleri sloganlar birçok piyasada olan veya tercih insanlar olabilir çiçekler, bitkiler ve her türlü manzara alırsınız.Lantern Festivali aktif bahar ve canlı aktivite sırasında bir gala olduğunu.Fenerler Gün El Sanatları geleneksel Çin halk ve çeşitli yaş üretimi sırasında gelişti. Ve de hayvan, manzara ve diğer kahramanlar, çeşitli türlerin baskılar, oluşumları fener çok çeşitlidir.

 Insanların yaşam yüksek standartları doğrultusunda, Çin yöntemleri o bahar kutlamak için modern Moda kabul edilen yurtdışındaki Çinli turizm oldu Bahar Şenliği kutlama değişti.

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق