Ping your blog, website, or RSS feed for Free

الأربعاء، 28 ديسمبر 2011

Kurban Mısır Bayramı

Belki de gün her yıl Mısırlılar çözüldü hac mevsimi, onları Mekke, Muhammed barış ziyaret etmek için yazdığı çok özel bir durum değişti onun üzerine olsun, ve seyahat düzenlemeleri hazırlanmasında, birçok sözleriyle "Hicaz" giden bir kişi başına olan Mısır aile başlamak ve Hacı toptan piyasaların tüm ihtiyaçlarını satın almak için ev kadını ısrar "roketin iğneden," en Mısırlılar diyor.
 
Bir hacı var popüler mahallelerin en bulmak nerede Mısır gelenek ve göreneklerini, bu sezon değişmez, onlar Hac dönüşü sırasında komşularına iltifat da, keskin bir çok Mısırlılar Celile olayı temsil resimleri cümleler ve Kâbe ve diğer grafik duvarları olan süslemeleri ve ziyaret ve tatlılar olabilir şerbet ve güvenli dönüş sevinci ifade ..
 
Bu gelenek il ve Mısır diyarında eyalete farklılık olmadığını düşünmek ilginç, ne Kahire oluyor, biz sadece Nuba ve göçebe halkına Yukarı Mısır ile İskenderiye onun gibi bulmak

Hac mevsiminde, Müslümanların Kurban Bayramı, vasiyet peygamberlerin Ebu İbrahim barış uygulayıcıları onun üzerine olsun, onun oğlu İsmail feda etmeye karar verdiğinde, Allah'ın oğlu için feda etmeye bir koç üzerine gökten gönderdiği kutlama ..
 
Biz kuzu bayram satın Mısır konumunuz ne bayram namazından sonra onu katleden evlerin en bulmak ve size katliam bir koyun, biz duvarlara bulmak evler onlara gıpta karşı marka nimet inanan, koyun kanı ile beş parmak işareti o yoksul ve sakat dağıtmak, ve unutmayın! !
En Mısırlılar öğle yemeğinde "sarımsaklı çatlak", Kurban Bayramı ve kutlama sırasında Mısır'da en meşhur yemeği adresine bir başlangıcı olarak, dipnotlarda kuzu karaciğer ve kahvaltı istiyoruz

Biz Heritage gibi gümrük varlığını teyit bulmak olmamasına rağmen onlar, yukarıda dedesi miras çünkü bunların Mısırlılar tarafından kullanılan unutmayın, BAMS dini olaylar yukarıda.

.

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق