Ping your blog, website, or RSS feed for Free

الأربعاء، 28 ديسمبر 2011

Iki kutup yemek Çin'de eşsizdir

Yiyeceklere dünyanın üç yol olduğu söyleniyor. Bunların yüzde otuz Alaudinol gıdalar kullandı, doğrudan yiyeceklere onlarla insanların kırk yüzde kullanır ve bunların yüzde otuz bıçak ve çatal kullandım. Kullanılan ve dikenler ise nüfusun yüzde otuz.

   Alaudan buluş büyük bir Çin vardır. Alaudan şimdi Çince "Kwai" olarak nitelendirdi.Eski belgesel kayıtlarına göre, insanlar en fazla üç bin yıl aile olma çağında Asmonhma Zhu Jia veya Anchang başladı. Jane sonra altıncı ve yedinci yüzyıllarda sırasında Highnesses. Güney Çin'de Yangtze Nehri Alemrakpah adı "Çu" B yerine başladığını tarihsel belgelere göre "Kwai." Daha sonra "Kwai" onuncu yüzyılda bu yana Song Hanedanı altında resmen kaldığı Highnesses

Alaudan icat nasıl? Uzman tahminlerine göre, eski gıda tarihinde Lishui kişi iken, yiyeceklerini almak için bambu ağaçları rastgele Gsnin veya çubuklar kesilmiş oldu. Ve Pfdilhma, yangın ile ellerini yakmadan sıcak yiyecek ve lezzetli-yiyebilirsiniz. Çin yemek çubukları için Algsnan veya Alqdaban evrimi.Şekil, Rviatan bağlı herhangi bir küçük sopa çok basittir.Yuvarlak alt kısmına göre hem daha ağır olan üst kutu. Teşekkür düşük patojenik formun avantajları ve elinden düşen önlemek için kolaylaştırır.

Onlar hareket veya Tdhrjhma ve masanın üzerine koydu durumunda da zordur. Eğer ağız gıda alırken dudaklar ve dil yaralı olamaz çubuklarını Alnaamin kurtarılanlar sona erer. Japonya "çubuklarını" nin yayılmasından sonra, Japon Asnonhma bir koni başladı. Böyle niyet ve amaç balık filetosu ve benzeri soğuk yiyeceklere tercih olduğundan, çubuklarını bu tür kullanımı kolaydır.

Basit ama Çin şey çubuklarını hammadde, yazıtlar ve onlara süslemeleri seçimine çok dikkat edilir ile.Sopalarla fazla iki bin yıl fil fildişi ve bakır Çin yapılır.Altıncı ve yedinci yüzyıllar bu yana, imparatorluk mahkeme ve yetki ve, altın ve gümüşten yapılmış ve oyma ve Balishm ve mercan dekore zengin kullanılan çubukların ailelerin organların gıda zehir tespit amacıyla bir gümüş ile lüks kakma sopa olarak ve gıda zehirli ise, gümüş ucu hemen siyah ya da yeşil rengi olacak.

Alaudan Çin Halk alışkanlıkları önemli bir rol oynar. Bazı bölgelerde, bu damat evine yeni evliler yönelik kase ve sopalarla bir çift gelin getiriyor ve yeni çift o zamandan beri birlikte yaşamak olduğunu sembolize Btasat çocukları ve torunları olarak adlandırılan kırmızı bir dize, bağlı cihazlar, içinde gereklidir.Sözü dile getirmenin benzer "çubuklarını," bir çift ima etmek istediği onlara vermek Çin dilinde kelime "hız", bu nedenle, en kısa zamanda bir çocuk begetting olduğunu söyledi. Çin yemek çubukları sadece Asatin küçük Rfaotain, ancak ustaca kullanmak için bazı çaba gerekmesine rağmen.

Genellikle insanlar çubuklarını kullanmanın yollarını öğretmek için özel eğitim merkezleri kurulmuş bile Batı ülkelerinde yabancıların Çin çubuklarını dikkat, kullanımında yetenekli çekti. Çin yemek çubukları kullanımı otuzdan fazla ayrıntılı ve insanın elliden fazla kas ve el ve akıllı aklın beceri artırmak için yardımcı taşımak bazı tıbbi uzmanlar. Çin yemek çubukları ana, ancak dünyada "sopa" nın ilk müze altın, gümüş, yeşim, hayvan kemikleri ve diğer malzemelerden yapılan çubukların on binden fazla çift görüntüler Almanya'da kurulmuş söylendi. Bu sopa tarihinin farklı dönemlerine üzerindeki farklı ülke ve bölgelerden gelen, onun büyük bir galeri olduğu söylenebilir.

     .

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق