Ping your blog, website, or RSS feed for Free

الثلاثاء، 27 ديسمبر 2011

Dünyada Gümrük ve insanların gelenekleri

Ve düğün vurdu

Birçok uluslar ve halklar ve nişan ve evlilik konularında her kişi ve geleneklerini geleneklerini Evlilik örf ve gelenekleri.

Somali kabileleri kocanın düğün sırasında ne bu yoksul Afrika insanlardan biri olarak!
Gelin, o seyirci (Kızın ailesi de dahil olmak üzere) önünde ciddi onu yendi ve bu çarpma gelin kocası Bergolh tanımak ve onun evinde Bay ve komuta sorumlu olacak ve yasaklar olacaktır.

Damned çanları

Hindistan ülke genelinde bir Ptdharysh ve garip insanlar, din, gelenek ve göreneklerini uzanır ..... Hindistan, gelenek ve görenekler vardır film için söz ve hesap edemez.
Kızılderili kabilelerinden biri olan, özellikle kabile (Naga) kadınların giymek giysi kenarında küçük çan geliştirmek zorunda kalır .... Neden görüyorsunuz?!
Fikrini ortaya onu giysi çan çıkardı ve çanları durdu eğer onlara kocası ve keder ve keder gördüm eğer onlara iş ve keder durdurmak bile, bu çalışma durdurmak demektir, eziyet ağır olacaktır.
Ancak, bazı kadınlar dinlenme bir zaman aldı ve kendi elleriyle otururken onlar çan kışkırtmak.

yangınlar

Kim aramızda 1994 yılında iç savaş halkının milyon olan Raunda bu ülkede, söz etmez.
Üzgün ​​boş Arusha üzerinde Afrika ülkesi hala iki yüz yıl önce onun kraliyet sarayında yanan ateş ve hizmet ateş dönüşünü temel alarak ve görevlileri, çalışanları ve din adamlarının çok ateşlenir çünkü bu güne kadar hiç çalmadı.

Laboratuvar ilkel

Gibi bir sürü insan işgal embriyonun ne tür soru hâlâ tıp ve doktorlar çalışıyor.
Kişi tarafından bu ilgi yeni değil, ancak yaratılış başından beri onları heyecanlandırıyor.
Annesinin rahminde fetusun cinsiyetini belirleyen bilinen ilk yöntemi anlamak için eski Mısırlılar (Firavun) ... Ama nasıl?!
Bu beş bin yıl elektronik cihazlar ve televizyon ekranları (Walter Asaund) ve diğer şekilde edildi icat edilmeden önce olduğu buğday ve arpa bir avuç, bir grup diğer koymak Ainain ayrı bir tencerede hamile kadınların basit bir idrar! Birkaç gün önce Amolod erkek için arpa yetiştirilen ve ilk doğan kız ise, buğday büyüdü varsa Alainain takip süreci. Bu doğru mu?!
Evet, bilim adamları bu deney orijinalliğini bazı Arap kabilelerinin fetusun türü algılama ve bu gün için bu yöntem kullanılır hala yüzde yüz olduğunu doğruladı. (O dua ediyor)

Işkence kalınlığı

Dünyada halkların kalan aksine Birmanya insanlar! Balık ya da Birmanya insanlar yemek Halk tat, bu onlar için onu izledi sonra Yenir balık yırtıcı bir havuza atılmış bir kişinin işkence ya da öldürmek istiyorsanız balık insan eti bir tat görmek onu memnun!

ölüm Ha'ir

Gine garip alışkanlıkları ölü ve garip her yaş grubu karkaslarının taze elden sahip olduğu için kurtulmak için!
Çocuk öldü ve bir sepet onu koymak ve sonra gitmek için çatı Bselth bu Evi asın varsa.
Insanın ölümü ve bunu övgü palmiye yapraklarını kapak ve yanma olmadan kuru ve bu süreç iki veya üç hafta devam yakın kuru için ateşe yol gibi.
Yaşlılar için olduğu gibi, normalde toprağa Adfnnounam, ancak Şeyh çocukların ve kadınların yok kaydıyla, ama ona ateş yanına koymak!

Nasıl olur da

O bir genç kız evlenmek istiyorsa Tibet ilinde, (Çin gümrük insanlar çok garip ve şaşırtıcı) Çin bu il de belirtildiği gibi, anne ve babası bir yüksek ağaç onları koymak ve ne sopa taşıyan, ağaç etrafında durmak!
Damat de ki: Eğer biz bir yaklaşım olabilir, ve siz buna değersiniz iseniz, sadece ağaç ve faz üst ulaşmak ve bunları korumak için mümkün gerçekten güçlü bir adam olması gerekir Nmnek karısı kız istiyorum.
O şiddetli dayak sonra ulaşmak başardı eğer eşi kendi içinde acı ama işe yaramazsa, sadece bir eş ve yeni bir macera arıyor Mal hayal kırıklığı için yapılmış zorunda onu ve aralarında savaş başlar.

çeyiz sinekler

Çin ayrıca, bazı kabileler, yoksul ve insanların büyük sayıda ve onların evlilik ve çocuk Aklfonhm yiyecek, giyecek, barınak sayısını azaltmak ve damat yeni bir tay yabancı koymak.
(Kızımız evlenmek ve iktidar çevrenin bütünlüğünü korumak için, sinek iki kilogram getirdiği kabul etmek Sanat ise)
O ve ailesi atık yerlerden uçar genç adam kim toplamak hususunda sinekler üzerinde av için sopa ya da ağaçların gövdelerine şeker .... Uzun bir savaş bulunuyor

garip tazminat

Kadın kendi halkına empoze doğum sırasında öldü eğer o, bu ölüm nedeni olduğunu düşünüyorum çünkü Angola, kocası bunun için önemli tazminat ödemek.
Ama koca tazminat Astta olmasaydı! Bu tazminat tam ödeme kadar karısının ailesi onu bir köle haline getiriyor.

tavuk gözler

Tribe (Mead) Çince kabile gözleri Mchaphtbn eğer birkaç kişi katliam tavuk ve gözlere tavuk pişirme bakmak, o evlilik başarılı olacağı anlamına gelir evlilik garip bir alışkanlığı vardır.
Gözleri benzer olmasaydı, evlilik bir başarısızlık ve tamamen evlilik proje iptal olur.

 Yastıklar üzerinde Ayaklar

Avrupa hissediyorum metre vücutta yorgun Ortaçağ, kaldı.
Bu nedenle, yerine kendi kafalarının yatmadan önce yastık üzerinde ayaklarını gelişmekte olan ve bu nedenle ayak hak rahat ya kafa yorgun değil ve yerde yatan kalır.

tutulması sakal

Tüm haraç ödeme yolunu halkı ve bazı Kızılderili kabileleri sakal bakımı birbirlerini tebrik!

karşısında tokatladı

In (Ukrayna) ünlü tokat karşı karşıya kalır Uçak Tatil Tatil Purim ve Purim bu özelliği adlı!
İki adam standı ve tam kamu görünümünde tokat birbirine başlar.
Uzun süre bu şaka devam ya da seyirci rolü alkışlar ve ıslık ve tezahürat ve teşvik ışık Mayıs ...
Ve yağ çekme (Ukrayna), büyük bir var sadece Purim Tatil sınırlı değildir, ancak genellikle köylüler arasında yayılır

 Hediyeler

Açık ada (Malatrella) birisi ayağa ve elden teslim arasında ve hediye ile bir kişi fırsatlar sonra koyup gitmek başkası için bir hediye kılavuzu istiyorsa.

tebrik

Birbirlerine selam istiyorsanız Avustralya'nın yerli nüfus, bazı önünde kendi dillerini yönlendiriyorlar.

Tribute ayak

Maça Adaları karşısında ayağını genel niyetli kişi ve Amargha selamlayacak kişi kaldırdı ....
Garip tebrik halkları arasında iyi bilinir.

   

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق