Ping your blog, website, or RSS feed for Free

الأربعاء، 28 ديسمبر 2011

Içme ve yeme Gümrük ve Çin gelenekleri

Çin atasözü bireyin sağlık temelinde sağlıklı kalmak için beslenme insanların ilgiye ihtiyacı vurguluyor diyet ve bir ilaç olduğunu söylüyor. Bazı insanlar için maddi durumu iyi, ya da ekonomik değil, ama ne Perigord gıda geliştirmek için yapıyoruz rağmen.Insanların beslenme kalitesinin yükseltilmesinde Phippzlon daha fazla çaba yaşayan zengin insanlar. Böylece, zaman içinde, biz içme ve yeme faaliyetleri insan yaşamının çeşitli alanlarda dahil unutmayın, orada sosyal protokol ve önemli geleneksel festivaller ve dini günler ve düğün ve cenaze ve Tatil Noel özel beslenme alışkanlıkları ve bir çocuk sahibi ... Vb.

Esas olarak, özellikle arkadaş ve akrabaları arasında insanlar arasındaki iletişimin sosyal faaliyetlerde töreni beslenme alışkanlıkları, yansıtmaktadır. Böyle bir bebek sahibi veya yeni bir eve taşınma veya başka bir şekilde, sık sık ailesine arkadaşları ve akrabaları bir hediye olur gibi belirli bir kişi, çözmek için daha önemli bir olay.Ana Yani önce düşünmek gerekir: yiyecek ve içecek misafirler için hazırlanacak? Ve konukları lüks karşılamak için yemekler hazırlamak için elinden geleni yapar. Ayrıca, tüccarlar ticaret müzakereleri için masaya oturup için kullanılır.Yemekten sonra bir anlaşma üzerinde anlaşma.

Ve ülkenin her yerinde farklı gelenek ve göreneklere onurlandıran misafirler için farklı yemekler. Antik çağda Pekin halkı Çin erişte onur konukları Geceleme misafirler için bir metafor davet etti. Ve misafirler ise, onları misafir bağlılık coşku Djiaotsy ifade yemek barındırmasını. Kendi akraba ve arkadaş ziyaretleri olarak, Pekin yerel hamur işleri Ahdoa onları sekiz türleri gerekiyordu. Çin'in güneyinde bazı kırsal alanlarda, bir konuk bir ev sahibi çay getiren gelince. Daha sonra pasta hazırlamak veya suya birkaç yumurta tavuk pişirmek için mutfağa hemen gidip ona şeker eklemek veya kek yeni yılın ilk birkaç dilim içinde haşlanmış ve ona şeker ekler ve sonra ilk tat için eve teslim ve ardından hazırlık ve ana yemek başlar.

Quanzhou, doğu Çin'de Fujian eyaletinin şehri olarak, ev sahibi, özellikle mandalina ev tatlı meyve için mevcut olması gerekir.Dönem "mandalina" ona böyle mandalina ve tatlı gibi Mabrouka hayatını yaşamak için bir dilek de mecazi olarak kabul edilir konuk olarak kabul edilir argo sözcüğü "nimet" benzediği için.

 Ve aynı zamanda farklı alanlarda misafirler onuruna ziyafet boyutu değişir. Tablonun daha küçük boyutta sekiz soğuk yemekler ve diğer sekiz sıcak ve Pekin yer almaktadır. Heilongjiang Eyaleti, kuzey Çin'de, çift her yemek ya da iki sayı hazırlamak için gereklidir. Ayrıca, bazı bölgelerde, bu uygun fiyatlı istediği geçim ifade plaka kalınlığı hazırlamak gerekir. Aslında, bu tür evlilik görünümü ve nişanlısı ve nişanlısının ve gelin ve ailesi ile evine ilk dönüş nişan ve düğün ve fırsat değerlendirmek için ziyafetler olarak evlilik sonucu birden fazla yemek normal günlük yaşam aktiviteleri içinde ziyafet çok.

Dahil, en lüks düğün ziyafet yemeği ve pompa düşündü. Örneğin, batı Çin'in Shaanxi eyaletinde, özel bir düğün ziyafet anlamında her yemeğin avantajı bazı alanlarda.Ilk yemek et kırmızı ve ev mutluluk dolu olduğunu sembolize ve ikinci çanak tespih derviş (et ve sebze farklı çeşitli) ve tüm aile üyeleri ve refah iyi zamanlarda katılımları yeniden birleşmesi sembolize eder.
 
 Üçüncü yemek sekiz hazineleri pirinç ve pişmiş beyaz pirinç yapışkan ve büyük Çin ve lilyum ve lotus tohumları, ginkgo ve diğer hammadde ve sekiz mutlu bir evlilik ve uzun bir hayatı simgeler tarihleri ​​olduğunu ... Ve böyle devam eder. Kırsal Jiangsu Province, Doğu Çin, altında on altı veya yirmi dört uyarınca ya da otuz altı hazırlanan çok lüks düğün ziyafet oldu.Şehirlerde, düğün ziyafet de lüks yapıldı. Ve İnsanlar yaşam alışkanlıkları miras ve mutlu ve mübarek diliyorum.

 Yaşlı doğum günü kutlamak için inşa ziyafet yemeği uzun ömürlü. Genellikle makarna ömür denilen ana yemek makarna olduğunu. Hangzhou ve doğu Çin'de Jiangsu eyaletinin kuzeyinde bazı bölgelerde şehir, bu insanlar öğlen makarna yemekleri yemek ve geç kalmak yaygındır. Hangzhou şehrin insanları, makarna yemek, onun doğum günü ona uzun bir ömür diliyoruz kutladı gala tüm insanlar makarna Tasth bazı almak. Her kişi makarna Tastin yiyebilirsiniz, ama insanlar Bmlohma oldukça bu Mübarek olduğuna inanan izin vermez

 

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق