Ping your blog, website, or RSS feed for Free

الثلاثاء، 27 ديسمبر 2011

Eski Mısırlılar Gümrük

Zaman yaşında eski Mısır uygarlığına uygar kayma değildi. Kültür bireysel Basmadtha medeniyet ve büyük ve özgünlük başarıları olduğu için. Bu, bütün medeniyetler arası özgünlük güvenilirliğini ihsan edilir. Ya da medeniyetler, dünyanın en büyük onu yapma. Bu medeniyet Mkotha ve eski uygarlıkların daha etkiledi ve ünlü. Biz medeniyet eski Mısırlıların M.Ö. 5000. M. beri kuzeydoğu Afrika'daki Nil Nehri boyunca Eski Mısırlılar Uygarlığı taşıdıYıl M.Ö. 30. M. için ..Uzun antik dünyanın medeniyet, süreklilik ve coğrafya bakımından eski Mısır uygarlığına yönelik olduğu o eski Mısırlıların yaşadığı vadi ve Nil Deltası, kökenli uygarlık. Bu kültürel yönü medeniyet, dil ve ritüeller, gümrük ve hayatlarını organizasyonu ve kendi yaşam çalışan, idari ve çevrelerindeki doğa anlayışlarını ifade eder ve komşu halkların evcil kediler ilk insanlardı ile tedavi edilir.

Sel için Mısır'a Sudan kuzeye başlığı güney Sudan'daki Doğu Afrika, Etiyopya ve Nil kaynakları, tepeler üzerinde eski Mısır uygarlığına NPA etrafında dönen Nil Nehri, alüvyonlarla toprak beslemek için her yıl geliyor. Bu olay Mısır ekonomisi ağırlıklı olarak tarıma bağlı uyku yenilenen doğal taşkın yapılmıştır. Ayrıca bulutlar ve eski Mısırlılar Ieddfou ve ışık uzatmak için neredeyse yıl boyunca denetleme güneşin gökyüzünde parlaklık ücretsizdir uygarlık ortaya da yardım etti. Mısır da neredeyse ıssız hale batı çöl ve denizin kuzey ve doğudan ve yere Nil kalp güneyinde şelaleler (katarakt) varlığı komşulardan korunmaktadır.Dünyanın yedi harikasından geriye iki bu topraklarda. Giza ve İskenderiye Deniz Feneri az iki piramit.Bitki kalp en eski arkeolojik sit alanı oldu.

4899 yıl önce yağmur gerilemiştir zaman kadar yaz yağmurları otlayan sığır düşüş ve 6000 yıl önce bir otlama alanı oldu.Taş çevrelerinde büyük bir kaya bir inek gibi heykel büyük bir heykeli inşa kiremit Majuleci yüzeyinin altında su besleme 18 kuyu köyü de dahil olmak üzere bölgedeki Scanbh topluluklar vardır keşfetti. Köy 18 beta oluşmaktadır. Ve yapılarda sığır birçok mezarlıklar çamur odalarında bulundu. Bu nüfus da inek ibadet olduğunu gösterir. Ve soba kullanılmıştır bulundu. Ve geyik ve tavşan ve çanak çömlek parçası ve dekore edilmiş devekuşu yumurta kabuğu kemikleri. Ancak tesiste hiçbir insan atık dökümlerini ya. Bu eskiden göçebe bedevi bitki her yaz gelip, nerede su ve mera. Gösterir Ve evlilik, ticaret ve dini ritüeller kurulması.

Astronomi alanında, eski Mısırlılar dünyanın ve güneş ve taş Mijalithat Megalit kanıtı kurmak yıldızlar tarafından zaman döneminden beri piramitlerin inşa döneminden önce eski rasathane kurmuştu bulabilirsiniz. Taş bir daire Mısır'ın güneyinde çöl 7000 yıldır inşa öyle. İngiltere, İngiltere ve Avrupa'da siteleri ünlü Stonehenge olarak bin yıl kurulmadan önce Almijalathat.

Fabrika arazisi birkaç yıl önce keşfedilen ve küçük bir taş daire oluşur oldu. Sığır ve taş ve çini beş çapraz çizgilerin Oppe kemikleri sitesinden bir mil uzaklıkta çapraz ortaya Ahadjrbh ve bazı en fazla 9 metre vardır. Düz kaya üzerinde Her bir levha gömülü toprak. Bu site dört kardinal noktalarına hareketli ve güneş ekinoks belirler. Aktif taş daire, sığır ve Majulithat italik beş satır, küçük kemik. Bu yaz aylarında yağmur suyu toplamak Gölü kıyısında yer inşa oldu. Nerede sığır sürüleri 10 bin yıldır Neolitik dönemde bitki sürüldü.Göçebe çobanlar güney bölgesi Ghellab doğru gerilemiş muson kısır olmak için 4800 yılından bu yana yıllar, yağışlı mevsimde geliyor.

Bu ufuk görebilirsiniz menüsü gibi kiremit dört setleri ile çapı küçük bir daire 12 metre idi.Kuzey ve güney ve ufuk Tottagha ılımlılık güneş yaz, diğer iki gruba Tottagha iki grup. Gerilme ve 2000 yıl sonra bu Nil Vadisi yerinden ve özellikle Oagafrat sonra eski Mısır uygarlığına, bu pastoral alan ve iklim değişikliği kurulmuştur. Ve M.Ö. 4000. M. yerleşti Özellikle eski Nejn ve Naqada ve Abydos Üst Mısır, (bkz: konaklamıştır). Bu mekansal istikrar toprakları üzerinde eski Mısır uygarlığına ve yaratıcılık Mdnithm olun.
 
  Vojdoa bilim, edebiyat ve gelenek, görenek, edebiyat, hikayeleri, efsaneleri, ve bu yeni medeniyet için köklenme papirüs bunları sonra duvar kayıtları ve el yazması bıraktı. Zaman boşa çıkardı Vcedoa Kalohramat büyük binalar, tapınaklar ve mezarlar. Bugüne kadar kaldı el yazmaları, çizimler, Anakouchet ve renkli görüntüler, ek olarak

.Bir ince Atmarh onu yapmak papirüs ile tedavi ve torunları ve dünya için mesaj olarak tarih, bilim, gelenek ve görenekleri yazdı. Bu görüntü bilinen yansıtan bir grafik sembolü yazılı hiyeroglif olarak yazılı idi. Ve aritmetik, geometri kavram yarattı ve tıp, diş hekimliği eğitimi ve güneş ve yıldızların kendi gözlemlerine göre takvim onları çalıştı.Eski Mısırlılar birçok tanrılar tapan Tanrı'nın çağrısı Kral Akhenaten ideolojik özelliği ile birleşmesi gibi görünse de. Ayrıca ahirette yaşam Souroaptda doktrinine ilk vardır

 Ve piramitlerin eski Mısırlılar mimari ihtişamını yansıtan bulabilirsiniz. Bu büyük vahşi mezar dört üçgen duvar tepenin zirve noktasında yakınsama ve yaratılış mitleri yaşam ilkel kökeni, ya da güçlü güneş ışığı temsil eder. Biz yaklaşık 100 bir piramit ve ölümünden sonra kendi hükümdarları için bir kolaylık olarak ev inşa etmişlerdir.Tapınak gündoğumu ve günbatımı arasında doğu-batı hattı yönüne kare. Insanlar tarafından inşa edilen tapınağın modeli tanrılar için uygun bir doğal ortam olabilir inanılan eski Mısırlılar.Eski Mısırlılar yararlanan, heykel, mimari, felsefe ve teoloji (bkz: Amenhotep) Rumların ..Eski Mısırlılar sanatları taş, metal, cam ve normal renk çalışmaları olmuştur.

6000 yıl . M. beri Algılama ve Mısır'da tarih öncesi dönemin etkilerinin araştırılması Mısır, bu mezar yerleri ve kutsanmış gösteren sığır Aloebad, tören ve mezarlık kurulması bulunmuştur Güney Sudan sınırındaki arkeolojik varlığı.Mezarlar insan el işi ürünler, silah ve ölüm sonrası doktrini varlığını gösterir bu dönemde, kalma eşyaları bulunmuştur.Antik Mısırlıların doktrin Ra ve Horus, Atina ve Khepri doktrini göre güneş temsil etti. Ve temsilcisi çilek ve Khonsu ve yerin doktrininde ay cep doktrin tarafından temsil edilmektedir.Gök tanrıçası Nut ile Tefnut Shuo tanrı rüzgar ve nem. Ve Osiris, İsis, yeraltı dünyasının yöneticileri. Bu mitler çoğu tanrı etrafında gerçekleşti. Ve Amon Ra oldu ve birleşme sonrasında Amun doktrini temsil - tanrıların kralı olarak Ra.

Yerel bir tanrıça ibadet bölgeye özgü, Mısır vardı.Kral sıradan gün tapınaklar üzerinde gerçekleştirilen festival ve rahiplerin yüksek rahip uygulanan ritüeller oldu.Aadkhalunha ve sıradan insanların sadece hizmet etmek için.Mısırlılar ölüm ve yaşam mezarlar ve Izinunha Ejehzona ve resimleri ve mobilya sonra hayat ilgilendi. Onlar ölüm bakım (madde) Ölü sonra mumyalanmış edildi. Bu mumya üzerinde tabutlar büyü ve muska konuldu. Onlar büyü ya da onunla gömülmek mezar ve papirüs duvarlarında onun kumaş metinler yazmak. Bu kılavuzun metin ve yeraltı onu korumak.

Eski Mısır'da kral mutlak hükümdar ve manevi lideri ve insanlar ve tanrılar arasında bağlantı oldu. O bakanı ve idari sistemi tarafından desteklenen ve rahipler izledi. Kral ordu komutanı ve yirmi beşinci yaşına onun generalleri ve Mısır ordusunun askerleri, hatta kırk yıldır.Cümle, lider ve onun halefi olan Horemheb (1319 M.Ö.. M.) hariç çoğu zaman çocuklar arasında genetik olarak kraliyet kan değildi ben, Ramses. Ve nadiren bir kadın 1479 . M. kocasını Tuthmosis II ölümünden sonra aile 18 hüküm Hatshepsut dışında Mısır yönetildi Ve Thutmose III ile kural paylaştı.
  
Mısırlılar benim Tanrı ve Kral o kral Tanrı'ya inanan. Ölümünden sonra ritüel onu neden bir tanrı kalır. O, genellikle sahibi ve Yukarı Mısır ve Aşağı Mısır (kuzey ve güney vadisinde Delta İki ülke kralı lakabı verilmiştir. Bu Amadmsr su ve tanecik gibi ürün çeşitleri, özellikle arpa, buğday, meyve ve sebze. Idi ve Mmazm tarım arazisi kral ve tapınaklar özelliği olan Nil, bağımlı tarım Mısır ekonomisi kişidir. Sulama tarama yöntemisel ve geri çekilme sonra. birkaç mumyalar mumyalama mumyalama tüm kıtalarda izleyin tüm kıtada dünyanın her yerinde bulundu keşfetti ayırdık. kelimenin kelime mumya kökenli mum veya mumyalama işleminde kullanılan katran, anlamına gelen "mm", hiyeroglif.

Daha sonra arama Aantchert Mummy ve Hint-Avrupa dilleri için elde edildi. Bu kelime mumya yumuşak dokuların tüm insan kalıntıları için geçerlidir. Ve mumyalama her kıtada mevcut olabilir ama bir şekilde eski Mısırlılar bu bağlantı yolu onlara atfedilir.Mumya ilk çalışma 19. yüzyılda edildi. Mısır mumyaları, ve sadece keten bir kumaş rulo sadece ceset zarar değildir. Ama ömür boyu kalıcı evler için bir yol. Ölüm Bu hileli şekilde.

   

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق