Ping your blog, website, or RSS feed for Free

الثلاثاء، 27 ديسمبر 2011

Çin'de Tedavi, gıda ve tıbbi gıdalar

Eski zamanlarda Çin, insanlar aslında daha doğadan uyuşturucu alacağı onun ilaç geleneksel Çin tıp ve benzersiz özellikleri. Ayrıca mutfak ve yakından içecekler kişilerle ilişkilidir. Bu gıdalarda ilaç alabilir, bazı gıdalar, gıda ve tıbbi gıdaların tedavisi olarak bilinen yol, ilaçlara benzer bir rol oynar.Çin atasözü kişinin sağlığı temel bir diyet ve ilaç olmadığını söyledi. Beslenme tedavisi tıbbi tedaviden daha iyi ise. Beslenme tedavisi ve antik dönemde ya da şimdiki zaman hem de sıradan Çinliler arasında çok popüler olmaya devam etmektedir, ve, çiçek bahçesinde muhteşem bir çiçek oldu "Çin'in yemek alışkanlıkları."

Entegrasyon ilaç ve yiyecek ve doktor ve aşçı arasında deneyim alışverişini arasındaki (M.Ö. 1046 ile 256 M.Ö.) tıbbi Çu Hanedanı döneminde diyet yansıyan olmuştur genellikle. Kitaplar ve eski kayıtlarda, tedavi diyet pek çok risale vardır. Her iki kitap ((A, reçete anahtar)) ve ((A, ikincil bir reçete)) doktor Tang Hanedanlığı (618-907) döneminde büyük Sun Si Miao tarafından, derin ve geniş kapsamlı etkileri bırakarak, beslenme tedavisi bölüm analiziantik gıda sırasında tedavisinin geliştirilmesi.

Insan sağlığı diyet ayda bir toplanır bu Sun Si Miao göre makul insanlar danışmadan herhangi bir ilaç yemek için izin vermez. Ve her doktor gıda ilk, her şeyden önce hastalığın nedenlerini açıklamak ve hastanın tedavi kurtarmak için çalışmak gereklidir. Iyi bir sonuç elde edemediyseniz, ilaç ile tedavi etmek için hala zaman vardır. Ve tüm ilaçlar ve genel Çin arasında ticareti yapılan tıbbi gıdaların yemek hazırlama beslenme tedavisi için Sun Miao C görüşleri ışığında gelişti.
 
Ve yaş Sun Si Miao yüz yıl üstesinden gelmek. Buna bağlı olarak, insanlar tarafından tam olarak şimdiye kadar onun bu yana tedavi, gıda ve sağlık hakkındaki teorileri ikna etti. Daha sonra gıda ve tıbbi gıdaların tedavi yavaş yavaş oldu ve yöntemleri yapının güçlendirilmesi için Çinli halk arasında çok yaygındır ve önlenmesi ve hastalığın tedavisi

.Beslenme tedavisi ilaç gibi besinlerin kullanılmasıdır. Çin'de, günlük yaşamda önlenmesi ve hastalığın tedavisi için sebze ve gıdaların yemek hemen hemen herkes tarafından bilinmektedir.Ailenin soğuk algınlığı ve grip, bir üyesi kahverengi şeker ile zencefil Birkaç dilim ve suda yeşil soğan ve Igliha birkaç adet kesilmiş eğer. Daha sonra bu çorba içmek en iyisidir hatta çorba istenen etkiyi terleme neden olur. Günlük yaşamda sağlık yolları arasında, sabah ve turp yemek akşam zencefil yemek. Ayrıca tuz ve sirke var, zencefil, soğan, sarımsak ve diğer baharatlar birçok besin terapisi Pfaaliat. Ve farklı alanlarda kullanmak ve farklı şekillerde sürekli gelişmeye devam etmektedir. Şimdi, bazı insanlar sağlık için bir içki uygun oluşturmak için Coca-Cola ile sirke karıştırın ve bu karışımı bir insan güçlü bir talep oldu.

Ilaçlar yemek arasında, çiçekler gıdaların bir dizi var, her türlü yiyecek çiçeklerden yapılmış. Gıda ve çiçekler İlkbahar ve Sonbahar döneminde M.Ö. yedinci ve altıncı yüzyıllarda görünmeye başladı ve Tang Hanedanı döneminde yedinci yüzyılda yaygın vardı.
 
Çiçek alfa türleri sayısı. Kuzey Çin'de yenilebilir çiçeklerin fazla yüz türlerinde yayın. Yunnan eyaletinde, Çin'in güneybatısındaki "bitki krallığı" olarak yenilebilir çiçeklerin birçok çeşit fazla ikiyüz altmışdokuz numaralama, bu nedenle olduğunu söyledi

Gıda ve çiçek hastalıkları tedavi edilebilir. Çiçek yemek yiyecek çok sayıda özellikle kadınlar için, insan sağlığı için çok yararlıdır. Örneğin: Kan dolaşımını ve adet düzenleme ve kadınlar için yüz cilt bakımı ve sağlık uyarmak için yardımlardan yararlanmaları için sevginin bir sembolü olarak Avatar.Balık ve aktif yaşam enerjisi ve kan ile karides Tazgen Almtabokhin şeftali çiçek çanak ve çok iyi yüz cilt bakımı ek olarak dalak ve mide güçlendirir.

Ve tıbbi gıdalar ilaçlara benzer roller oynar ve hastalıkların tedavisi ve önlenmesi amacıyla, normal yemek boyunca ele alınabilir. Ve şimdi Çin kadar, eski çağlardan beri bu tıbbi gıdalar miras ve ortak tıbbi gıdalar, çorbalar, makarna ve çorba yemekleri ve gıdaların yanı sıra kurulan restoran, özel tıbbi gıdalar arasında, şu anda büyüyen memnuniyetle karşıladı. Ve bu gıdalar ve birçok tıbbi işgücü türleri farklıdır. Örneğin, orada "çocuk çorbası" ve kaynamış tohum Bagliam Çin ve gözyaşları Ayoub ve pirinç tozu ile haki adlı bir çorba ve çocuklar için yeterli zayıf dalak ve mide tedavi edilebilir. Soğan Arar Sichuan ve portakal kabuğu (ya da mandalina) tozundan yapılan hafif çorba soğuk algınlığı ve öksürük tedavi edilebilir. Ve suyu Aljensen Çin'den yapılan hafif çorba hasta ve yaşlı yapısı ve bakım güçlendirebilir.

Ve ((gıda güvenliği yasası)) engelleyen katı gıdalar Çin ilaç eklenir ve bu tıbbi gıdaların hazırlanması için popüler yöntemlere aykırıdır. Bu çelişkiyi çözmek için, ilgili devlet gibi büyük Çin tarihleri, zencefil ve kurutulmuş Çin alıç, nane, ve diğerleri gibi gıdalarda eklenebilir Çin ilaçların türlerin onlarca isimlerini açıkladı.
 
Tıbbi gıdalar Çin içinde yayılmış, aynı zamanda uluslararası pazarlarda girdi vermedi. Örneğin, şarap ve krizantem çay ve mandalina Çin truffle ve zeytin kabuğu pişirme çiçekler tıbbi ve gıda ve diğer Çin tıbbi içecek etkinliği artık gıda kendi yöntemleri yabancılar arasında artan bir talep olsaydı

 .  .

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق