Ping your blog, website, or RSS feed for Free

الثلاثاء، 27 ديسمبر 2011

Insanların Maya gümrük

Antik Maya uygarlığı içinde hak yeraltı ve Baqraben insanlık tatmin olmak her zaman evren, tehdit yağmur Tanrı'nın tahtının tek kapıları ne yüksek saflıkta su içeren orman kayaçlarda boşluklar olduğuna inanılıyor.
Şimdi, bu boşlukları, alt havuzları var kalker derin düdenler kanser tedavisi için muhtemelen araçları da dahil olmak üzere bilimsel bulgular verimli vardır.

 Diğer boşluklar, delikler gibi güneş ışığı ve ağaç kökleri, kiralanmasından göz açma gibi, çok küçük iken Riviera Maya, Tulum ünlü arkeolojik sit alanı dahil olmak üzere Karayipler'de turist tatil köyleri, bir şerit olarak, 500'den fazla Cenotes vardır, bazı ormana gider.
Dalgıçlar Cenotes götürmek, hangi damızlık yeraltı nehirleri büyük bir keşif Yucatan yarımadası.
Ve dalgıçlar şimdi Delta, sadece bir başlangıç ​​olarak kabul edildi Karayipler, içine büyük bir yeraltı nehri akar parçası olan kanal 650 km kadar izleme sağlar.

Bilim adamları mağara ve gözenekli kalker geçen yağmur suyu oluşan galerileri, araştırma ve tarih öncesi döneme ait etkileri ve hayvan kemikleri zengin bulunmaktadır.
Bilim adamları, son yıllarda ışık yetersizliği nedeniyle kör bir yeni 40 en çok karides tesislerin tür, balık, takip edilmiş ve olduğu yerde az oksijen su ve yiyecek çözülür.
Ayrıca tıbbi alanlarda kullanılabilir aşırı çevre koşullarına dayanacak şekilde özel olarak uyarlanmış olan yeni deniz türleri onlarca belirledik.

 dayanıklı bileşikleri
Şaşırtıcı keşifler arasında, tuzlu suda yaşayan Karayipler ve hayvan sünger içinde tatlı su akan, anti-tümör bileşikler içerebilir geçiş bölgesinde yaşayan mikroorganizmalar bulunmaktadır.
Bu konuda University of Texas, Tom Iliffe gelen deniz biyoloğu "araştırmanın henüz gelişme aşamasındadır, ancak çok iyi bakteri ve kanser tedavisi de dahil olmak üzere potansiyel biyomedikal uygulamalar için bir sünger olabilir" diyor.
Derin, karanlık koridorlar dolaşım dalgıçlar tarafından yapılan diğer buluntular son buzul çağından önce uzanan tavşan ve hatta mamutlar gibi dev hayvanların kemikleri bulunmaktadır.

Sam Meacham, toprak ve çevre savunucuları altında dünyanın kaşiflerinden biri "biz yeraltı çıldırmış düşünürsek filler olduğunu insanlara dediğim zaman" dedi.
Su saf ve dalgıçlar onlar uzayda yüzen olduklarını hissediyorlar demek o kadar şeffaf hale, bir sünger andıran kalker üzerinden seeped.
Çevre alt
Birkaç metre 150 metre derinliğinde üzerinde araştırma translasyonel mesafeler sonra ulaşılan değil büyük derinliklerde kadar derin su gözleri.
O aşağıda çevre Abelifa kimse böyle bir şeyin var olduğunu hayal değil içeren yaşam benzersiz şekli olduğunu söylüyor ve evde daha fazla iş için bir ihtiyaç olduğunu ekliyor.
Bu büyük gelişme yeterince örgütlü olmadığı çevre deyin ve otel ve bölgede tatil köyleri tarafından üretilen atık uyarmak zaten toprak altında hazine çevre kirliliği yaratır.

Maya uygarlığı
Maya uygarlığı Guatemala, Belize, El Salvador ve Nikaragua Hondoras hatta Kosta Rika doğru orta Meksika güney dahil bölgede, yaşayan en büyük uygarlıklarından biri oldu.
Maya toplum kuruluşlarının nüfus, dünyada bir yazı dili geliştirmek için ilk olan bilim ileri düzeyde geldi ve dünyanın j farklı bölgelerinde hakim seviyeden daha büyük binalar ve anıtlar ve kültür yarattı.

 Neden bu medeniyet kayboldu?
Özellikle size gökyüzünde tanrı görünce onları öldürmek için erkek ve kız bir dizi devam eden tanrısı Venüs (Venüs), insan kurban sağlamak için gereken inanç daha çok insan olduğunu Maya hakkında bilinen yirmi yılda bir gelecek için kullanılan Venüs kez.
Onların inancına göre, bunları kaydetmek ve medeniyet kaydetmek tehditleri önlemek için Tanrı'nın bir talep olarak insan kurban o çevrili Avalmanm, kendi medeniyetine tehditleri kaldırmak (veya azaltma yeteneğine inanan o profesör vardı ve astroloji astronomi bilgilerini kullanılan astronomi, için Maya baş onları).
Bunun için onlar da Tquyemin, dini kullanmak için sivil kullanımı ve diğeri geliştirdik, ve geçmiş olayların gelecekte tekrar edilmesi gereken inanç yılların gök cisimleri yüzlerce boyunca siteleri hesaplanır.

 Gün ve yıl onlar için bir yaşam vardı ve her biri pozitif veya negatif, özel bir gücü var, Venüs yıkıcı yan çoğu, bu yüzden her zaman insan kurban sağlamak için susmak zorunda tanrısı .. Bilindiği gibi, tüm bu ritüeller bir şey Tfdhm de, doğada çok zalim değildir, Venhaathm tüm yol geldi ..
Maya kendi dil ve nüfus büyüklüğü ve çok katlı binaların büyük piramitler oluşturmak başardık ve aynı zamanda tarih futbol oynamak için ilk olduğunu keşfetti olduğu gibi Copan, Tikal ve Caracol Abtalthen gibi büyük şehirlerde tamamen terk edilmiş ve çevresindeki ormanlar.
Eğer on altıncı yüzyılda İspanyol medeniyet, Mayalar her zaman yıl / 200 / ve / 800 / M. arasında gelişti medeniyet bahsediyorsun insanların sadece küçük gruplar olduğunu biliyorsanız.



ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق