Ping your blog, website, or RSS feed for Free

الثلاثاء، 27 ديسمبر 2011

Geleneksel Çin tıbbında kullanılan tanı yöntemleri

Doktor duyu görme, işitme, koklama, dokunma ve hasta ya da her hastalık hakkında kapsamlı bilgi edinmek ve klinik tedavi ona ilham doğrudan bir başlangıcı olarak düzenli olarak absorbe için hastalık sahibi bir kaynak ile konuşma fonksiyonlarını kullanır.Tanı yöntemleri gözlem ve algılama, işitme ve koku içeren sorular sormak ve suları test ve kalp atışlarını izler. Tanı bu dört yöntemlerin her yeri doldurulamaz Dorfred, sen dört klinik uygulamada birlikte bu yöntemleri kullanmanız gerekir. Ve böylece sadece hastalığın doğru teşhis ulaşabilirsiniz.

Algı ve gözlem yolu
Algı ve gözlem yönteminin yolu vücutta hayati organları ve kanalları, ana ve yan hakkında teori dayanmaktadır. Hollow Top, Hollow Doğu, Al-Jouf: Vücudun dış kısmında kalp ve karaciğer, dalak ve akciğer ve böbrekler gibi altı safra kesesi olan içi boş, mide, bağırsak ve kalın bağırsak, mesane ve "Alsangiao" herhangi bir çürük İçişleri üç iç organlar ile olan beş katı organları ile yakından bağlantılıalt. Değişiklikler beş katı ve sakatatlar altı çukuru vücudun bağırsak fonksiyonları üzerinde yer almış, bu kaçınılmaz değişiklikler görünüş, renk, koşullar ve Dışişleri vücut bölgelerinde hareketleri yansır. Yani, (yani, kulaklar, gözler, dudaklar beş duyu üyeleri için not vücudun belirtileri ve sanal Taaperalozaúv ve koşulları ile iç organları değişiklikler tanıyabilir , burun, dil).

Işitme ve koklama yöntemi
Işitme ve koku alma yolu, doktor hastanın dövme kokusu neden ses hastalık Abralastmaa tanımlamak için Bhactah herhangi bir işitme ve koku kullanan biçimini vücudunun salgıları farklı kokuyor.
 
Ses dinleyerek, doktor ses Alsadermnha izlenmesi için vücutta patolojik değişiklikler tespit ve konuşma ve nefes sesleri ses ve öksürük ses ve hıçkırık sesi ve geğirme sesi, vb sesler çeşitli değişiklikler yoluyla vücudun bağırsakları değişiklikleri algılar.

Evouhan iki kaynaktan ve hastanın yaralı vücut boşluğundan iki tip ayrılabilir kokuyor. Vücut kokular ve kokular özellikle zararlı dış etkilerden giriş Alyalahhae ve hayati enerji ve kan ve vücut sıvıları nedeniyle enfekte ve daha sonra izlemek ve sonuçları üzerinde vücut dışına gitti ve hasta yaralı ve etkileri vücut kokuları boşluğu dağıtılan bozuk.

Soru sormaya nasıl
Hasta ya da yaralanma ve hastalık ve mevcut gelişmeler ve tedavi yürüyüşü semptomlarının koşullar hakkında bilgi almak için ilk kaynağı ile diyalog yoluyla bir doktor tarafından kullanım yöntemidir. Bu yöntemin temel amacı, bu tanı için elverişli koşulları hakkında bilgi ifşa, objektif bir tahmin ya da enfekte sanal yanı sıra kapsamlı bir tüm durumlarda karşılamak için, hastanın yaşam hastalık Jalili koşulları günlük çok az ya da açık bir belirti söz konusu olduğunda daha fazla ipucu inceleme sağlamaktır hastalık vakaları tespit etmektir ve gıda ve evlilik koşullarda çevre ve hobi çalışma.

Darbe okuma ve kalp çarpıntısı izlenmesi
Dokunma ve hastanın vücudunun basınca elini kullanan bir doktor tarafından uygulanan bir yöntemdir.
 
  Bu yöntem iki bölümden ve vücudun nabız basıncı oluşur. Ve tasarlanmış nabız sensörü nabız değişiklikleri ile öğrenin ve daha sonra vücudunun bazı bölgelerinde üzerindeki baskıyı hedeflerken, vücut içinde patolojik değişiklikleri belirlemek için.
  

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق