Ping your blog, website, or RSS feed for Free

الثلاثاء، 27 ديسمبر 2011

Çin Bahar Şenliği münasebetiyle etnik azınlıkların Gümrük

Bahar Şenliği tatil Çin'de elli altı ulusal hem de yaygındır.Han insanların yanı sıra, insanlar benzersiz çeşitli geleneksel stilleri, bu festivalin ulusal azınlıkların çok kutluyoruz.
 
Bahar Şenliği, bu Ay Yeni Yılı ziyafet sırasında tebrikler ile şarkı söylemek şarap tadımı ve lezzetli, ulusal hizmet şeklinde bana her ailenin tüm oturma üyelerinin arifesinde milliyetçilik bana (ailesinin en güney Çin'de Hainan eyaletinde yayılır). Ay Yeni Yılının ilk günü veya ikinci gününde, avcılık kolektif faaliyetlerin insan ve avcılık başarılı ilk yarısında ganimet avcısı için verilen ve diğer yarısı arasında kalan dağıtmak ve hepsi ganimet bir hamile kadın Nusaybin'e alabilirsiniz vardır

Bahar Şenliği sırasında Ulusal Yi (Çin'in güneybatısındaki Sichuan eyaletinde çoğu insan yayılır), tatil kutlamak için ay ışığında kız ASI dans adına etnik grup dans Yi insanların dans. Bazı köylerde, erkek iç işlerine maliyet Yeni Yıl rahat kadınların ilk gün bu gün son bir yıl içinde yağ olarak selamlamak için kendi takdir ifade etmek.

Miao (Hunan, Guizhou, vb Çin illerinde insanların çoğu spread) ve umuduyla, her aile koyun kesimi bir yıl Ke Jia ile Miao Bahar Şenliği halkına takma o güzel ve yoğun yağmur ve tahıl ürünlerin bir bol hasat ile dolu yeni bir yıl. Buna ek olarak, insanlar Miao şarkılar bahar şarkı ve sözleri çok Hawkhm kendi duygularını ifade etme ve ilkbahar ve Hananam dört gözle baktı.

Ulusal Man (Beijing ve Hebei Eyaleti ve çevresindeki şehir ek olarak kuzeydoğu Çin'de üç ilde yayılır çoğu kişi): insanlar Bahar Şenliği ve yeni yılın ilk günü arifesinde iki kez, ulusal Man Bahar Şenliği için Faihtflon ona büyük dikkat.Yarış atı ve Bahar Festivali önce deve yarışları ve diğer yarışmalar üzerinden atlama her yerinde atlama alır.
 
Ulusal Dong (Guizhou Eyaleti insanların ve güney-batı Çin'de çevresindeki çoğu spread), Dong etnik birkaç balık sazan avı insanların balık yemek yemek için yeni yılın ilk günü sabah yeni yılda artı nimet adını, masaya yerleştirilir ıslahı için havuz taze canlı .
.
 Zhuang (Çin'in güneybatısındaki Guangxi Zhuang Özerk Bölgesi'nde insanların çoğu spread) Bahar Şenliği arifesinde yeni yılın ilk günü hazırlanan yiyecek yemek Zhuang halkının tercih ve önümüzdeki yıl iyi bir hasat ve artı nimetler isteyen yeni yılda yemek zengin diyoruz.
 
Bahar Şenliği günlerinde Milli Tseyang (Sichuan Eyaleti, Çin'in güneybatısındaki insanların çoğu spread), her evde atalarına kurban için kesilen sığır, koyun ve diğer Tseyang milliyetçilik görüntüler. Buna ek olarak, en eski yaş gruplarına gözetiminde, soldan sağa doğru sırasıyla, Bahar Festivali arifesinde den şarap her ailenin bütün üyeleri oturup, ve uzunluğu metre Walden Bashvath taze şarap emmek olabilir

Bahar Şenliği günlerinde Milli Shui (Guizhou Eyaleti, Çin'in güneybatısındaki insanların çoğu spread), ulusal Shui ev ve komşu yetişkinlerden tatlı istemek için tek tek çocuklar geçit töreni. Bu şeker alır, ama kim şanslı, aynı zamanda daha akıllı ve Maavia olacağı düşünülmektedir.
Bai (Çin'in güneybatısındaki Yunnan eyaletinde insanların çoğu spread): İlk yemek yeni yılın ilk günü sabahın erken saatlerinde tüm aile üyeleri, eski ve Bai genç kapalı su içmek için, yeni yılda tatlı pirinç şişmiş isteyen hayat alkol batırılmış taneleri.

Kore Ulusal (kuzeydoğu Çin Jilin eyaletinde yayılır çoğu insan): Ulusal alışkanlıkları Kore her eve ve lezzet çeşitli hazırlanmasında logolar Bahar Gala yapışmasını ve sekiz hazineleri ile haşlanmış pirinç yemek olduğunu.Güneş yeni yılın ilk gününde parlar, insanlar üst düzey Tebrik aileler için moda lüks Noel ikramiyesi giyerler.
 
  Ulusal Moğolistan (kuzeybatı Çin'deki İç Moğolistan Özerk Bölgesi'nin bölgedeki insanların çoğu spread): Sabah ilk genç erkek ve ulusal Moğolistan çeşitli moda renk ve atlar ayakta kadınların giyen yeni yıl günü ve çeşitli kubbeler gidin Moğol (yani ev Moğollar yaşadığı)Senato'ya tebrik. Buna ek olarak, insanlar maskeler giyen ve geçen yıl ve yeni yıl şarkı ve bir veda resepsiyon amacıyla sevinç ve eğlenceli dans ile de büyük bir ulusal dans festivali Moğolistan büyücüleri kurmak.

 Ulusal Hani (Çin'in güneybatısındaki Yunnan eyaletinde insanların çoğu yayılır) Bahar Şenliği sırasında seçtikleri şarkı ve dans ve sevdikleriniz, şarap içmek Hani milliyet, genç erkekler ve kadınlar buluşuyor.
 
Yeni yılın ilk gününde Ulusal Nasi (Çin'in güneybatısındaki Yunnan eyaletinde insanların çoğu spread), eski üçüncü on yaş, erginlik yaşına sembolize olan erkek çocuklar için pantolon giymek etek Kızlar ve tören giyen bir tören ulaşmış olanlar için ulusal Nasi büyük tören insanların yaşadığı .
Ulusal Bomi (Yunnan ve Sichuan, güneybatı Çin'in illerinde insanların çoğu spread): Sabah yeni yılın ilk günü selam atış ve bu bayram kutlamak için squamae özgürlük üfleme Bomi halkı ile başlar.
 
Genç erkek ve ulusal Pouilly lüks moda kadın giyen Bahar Şenliği sırasında Ulusal Boye (Çin'in güneybatısındaki Guizhou eyaletinde insanların çoğu spread), birbirini tebrik ediyor. Atravqon veya daha sonra dans edip şarkı söyleme ve Tarab ve eğlenceli sonra evlerine dönmek güzel manzara bir gezi

 Ulusal Olontchon (kuzeydoğu Çin'de Heilongjiang eyaletinde insanların çoğu spread): Sabah yeni yılın ilk günü, üst düzey aileler için şarap dolu bir tost fincan önerecek ulusal Olontchon gelen çocuklar ilk edilmeli ve onurlu ve saygın bunların ifade Ihjunhm tebrik ve Kora. Daha sonra aynı kuşağın Atnadm kohort birbirine kutsamak için. Kahvaltıdan sonra, at ve çekim ok ve diğer etkinlikler yarışmalarda gençlerle buluşuyor.
 
İlk Yeni Yıl günü, kaderin altından külleri ile ulusal bir gençlik lekeli Dahor eller, ve diğerlerinin yüzlerini lekelemek için yarış şafağında Ulusal Dahor (kuzeydoğu Çin'de Heilongjiang eyaletinde insanların çoğu spread). Ve genellikle gri güzel kızların yüzleri olur. Bu önümüzdeki yıl bol hasat ve mutlu bir yaşam için bir dilek olduğu söylendi

...

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق