Ping your blog, website, or RSS feed for Free

الثلاثاء، 27 ديسمبر 2011

Geç Tunç Çağı'nda ölü gömme gelenekleri

İnsanlar Fahl Mezar siteleri bu tür örnekler ve Alqoalbh bulunan mezar içinde mağaralar ile Geç Tunç Çağı (Strange 2001:311) ilk aşamasında devam etti ve nokta dahil olmak üzere, bu tip iyi örnek katman çözümü bulunan mezar mağaramezar Orta Tunç Çağı ve Geç Tunç Çağı'nın ilk üçüncü aşamaları tarihli bokböceği ve çömlek içinde bulundu No 1,.

 Mezarlar doğal olarak insanların mezarları tarafından kullanılan orijinal mağara vardır, ancak diğer bazı gibi durumlarda sınıf aygır mezar No 62 olduğunu, kaya kırık ve mezar odasının daha fazla oluşur iken, bu sadece birkaç ile kaya yumuşak kesilmiş üç bölümden oluşmakta mezar Yükseklik satın alma iki 1. ve 2. derece arasında bulunmuştur.Madenciler, bu odaların bazıları Tunç Çağı Akdeniz boyunca yemek hazırlamak için kullanılmış olabilir. Ayrıca kabuk, kil, altın, gümüş ve bronz, kemik yapılmış yaklaşık iki bin adet, çanak çömlek çoğu, bunların birkaç mezar bulundu.

 Eserlerin takı ve bu iğne metal küpe, bilezik, kolye, boncuk ve bokböceği ve silindir mühürler, ve kaplar taşlardan yapılmış başka yanı sıra mezar 1 ve 21 Aarkhan Geç Tunç Çağı'nın ilk aşamasında (1550 M.Ö.) başlangıcı olarak takı bulunabilir. Içlerindeki oldu, çok sayıda .

Bu Geç Tunç Çağı'nın ikinci aşamasında insanlar olarak önceki aşamasında olduğu, mağaralar içinde kendi ölü gömme takip görünüyor. 3 dinar Dağı Sezar B veya batı tarafında kolay kısmı denetleme tutan bu mağaranın bir örnek. Dağın girişi ile mağara X4 21 saat am boyutları, elips, büyük bir taş köprü formu olan, yatay olarak geçer.Prospector 62 kişi kalıntıları mağara Tdman içinde katmanlar tespit etmeyi başardı.

Üst katmanda dikkatlice dış yüzeyinde pişirme duman izlerini taşır gibi kırmızı ve siyah iki renkte boyanmış bir tabak veya kase yerleştirilir üçü sekiz kişi, iskelet ortaya çıkardı. Belki de bu insanlar (halk o dönemde inandığı gibi, belki de ölümden sonraki hayat için diğer geri sonra yemek için) bir yemek gelip mağarada gömülü olduğu izlenimini vermektedir.

  Ve üst ve Atdm için kir alt tabaka herhangi bir atık ya da arkeolojik kalıntılar ayırır.Araştırmacılar gömülü kişinin kalıntılarını ek olarak akik Khrzatan ek olarak bakır ve camdan yapılmış boncuk düşük tutun bulundu. Ayrıca 300 toprak saksı hakkında mezar içinde bulunmuştur.

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق