Ping your blog, website, or RSS feed for Free

الثلاثاء، 27 ديسمبر 2011

Çin evlilik gümrük

Çin uzun bir geçmişi ve geniş toprakları var. Ve şimdiye kadar ayak değişmeden evlilik gümrük kaldı, ancak düğün her zaman lüks ve heyecan, mutluluk ve bereket bir atmosfer hakimdir. Böyle evlilik ve nişanlılık hediyeler resepsiyon ve gelin ve diğerleri sunmak için hediyeler veren olarak Çin'in eski zamanlardan sırasında altı düzenli sonra nikah tamamlamak gerekiyordu. Geçmişte, bir kız gibi oğlan, ona kız evine gitmek için çöpçatan istenirse.

 Kız evine hediyeler almak, sonra çocuk çöpçatan hediye sunmak zorunda değildir, aynı zamanda ihtiyacı olan her yerde adını ve erkek ve kız yaşı taşıyan kızın ailesine kart üyeleri ile çöpçatan değişimi.Iki tarafın genel olarak kabul ederse, nişanlısı ve nişanlısının tayin etmeye başlıyor. Ve sonra da adayın erime koşulları görmek için erkek evinde seyahat seçmek için kızın anne olabilir, bu kızın aile, ahlak ve onun özellik ve benzeri mali durum olarak kendi koşulları hakkında daha fazla bilgi için kız evine ziyarete çocuğun annesi mübarek gün seçin

.Ama eski zamanlarda, bir kız koca adayı ziyaret etmek için izin vermez. Ama şimdi tam tersi sık sık anne ve babası ile birlikte kız ziyaret, geçmişte durum oldu, oğlan evi koşulları öğrenmek için.Kız ve ailesi bir yemek için bir talip evinde kaldı eğer Pekin'de bazı kırsal alanlarda, bu iki tarafın katılımı kabul etmiş olduğunu gösterir.

 Kararname evlilik gümrük büyük bir katılımı olan. Diye halk arasında geleneksel söz, ancak çoğu durumda etkili bir şekilde yasadışı olmasına rağmen.Nişan töreninde, aile sık sık kızın nişanlısı nişanlısı ve ailesi için hediyeler sunuyoruz. Çin eski isteyen güçlendirmek evlilik bir kelime yazmak Alkhatmin göre Wenzhou, güney Çin, Hatemi'nin nişan yüzüğü sonsuzluğu sembolize ettiğini insanların, şehir içerisinde.Iki tarafın geleneksel kavram izin vermez nişan töreninden sonra terk etmek rehin ve diğer insanlara hem de evli görüntülemek için izin verilmez. Yani, insanların nişan yasal bir hükümdür. Resmi törenler bir dizi sonra, iki taraf ile başlayan antik ve modern düğün töreni sırasında faaliyet ve coşku daha ayrıntılı ve karmaşık karşılama töreninde gelin, hazırlanın.

Bir karşılama töreninde gelin için atanan gün, gelin genellikle mutluluk ve bereket yansıtmak amacıyla moda takı ve parlak kırmızı giyer. Şimdi, genellikle uzun beyaz gelinlik giymek çıktı.Gelin evden ayrıldığında, her zaman ailesi için nostaljik gözyaşı ifade ile bırakılabilir. Eğer damat evine gelin ulaştığınızda, düğün başlar. Bazı bölgelerde, gelin ateş mübarek ve gelecekte eşler arasında müreffeh bir hayat elde olmayan şeyleri ortadan kaldırmak için avluda bir mangal geçmelidir.

Odasına girmek için gelin sonra, tören ve birbiri ardına düzenledi. Her şeyden önce, gelin ve damat üç kez yay gerekir.Gökyüzü ve yeryüzünün ilk ve ailelerinin ikinci ve üçüncü yüz çift ve yüz diz çökmüş olduğunu.Odasında çift, saç kilit kesim alışverişi ve evlilik birliğinin bir sembolü olarak saç birbirlerine kilit tutun.
 
   Düğün ziyafet, bir düğün ziyafet evlilik tutulduğunda ve zirveye ulaşır. Ve halk bu lüks düğün vurgular o ziyafet ihtişamını büyük önem veriyor.Ziyafet sırasında, gelin kendi varlıklarını takdir Balaudin misafirler için gıda almaya.

Son olarak, çift odalarına bireysel girer. Bu etrafında kız ve erkek çocukların çoğu çift ile oynamak ya da sorun onları ya da şaka yollu şeyler yapmak için zor soruların veya düğünde neşe ve eğlence artırmak ve gelin ve damat hayatlarının boyunca hiçbir zaman bu güne Encian olmaz yapmak için günün programlarını görüntülemek sormak için ellerinden gelen her şeyi yapıyor babasıdır buluşuyor.

 

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق