Ping your blog, website, or RSS feed for Free

الأربعاء، 28 ديسمبر 2011

Nasıl Ramazan Bayramı eski Mısırlılar kutluyor oldu

Osmanlı İmparatorluğu döneminde resmi tören ve kaleye bir alay kadar prensler ve hakimler, bayram namazı için kale içinde el-Nasır Muhammed Camii gidin ve sonra Başa tebrik dizilmiş bayramın ilk günü, güneş doğduktan sonra namazı ile başlar oldu.

  bayram namazı
Ertesi gün (Jawasaq al) kum alanı (kale), fırçalar iyi yastık ve Alotfavs onu hazır olarak resmi yıldönümünü kutlamak ve tebrik prensler Alsnagq (kıdemli Bakoat Memlûkler) ve isteğe bağlı (kıdemli subay) ve Katkhoda Alakenjria (Yeniçeri) ve yapılan kahve, şeker, şurup, başvurmak için aşağı Paşakokusu misk ve tütsü kokuları ve sonra Başa işveren pozisyonları, prensler ve bazı mahkumların serbest bırakılması sipariş çıkarın.

 Ve insanlar neşe ve zevk içinde gece şölen, veliler ve ziyaretçilerine sunmak için kek ve tatlılar hazırlanır ve dekore edilmiş ve bayram namazı için camiye çocukları eşlik eden ailenin reisi alır, insanlar ölü ruhların onay mezarları ziyaret ve onları Belanes ve sevgiyi hissettirmek için kullanıldığı gibi, ve genç Nil bir yürüyüş için gruplar halinde dışarı gitmek istiyorum sahiptir kalmak olarak Kahire Körfezi, yüzme havuzu ve Özbek fil ve adanın en işlek büyük anaokulu ile kanıtlandığı .. Savunma Kale namaz beş kez bayramın üç gün başlattı.

 Ramazan ayının son üçüncü, insanlar Ramazan Bayramı ve bu hazırlıkların (Ramazan kek) ve Firavun dönemine bağlı kek yapmanın en önemli belirtileri hazırlık başlar, onlar ölü ile mezarların içine koymak nereye ..Tatil olarak (nimetler gelişiyle teşekkür) ... (tüm Blessed) (tüm ve teşekkür): Uzun bir süre için onlara tapıyorlardı güneş (Aten) çizim pasta oyulmuş olan bu İslami Kahire şablonları fikri bilinen olması şaşırtıcı, İslam Sanatı VTV üzerinde yazılı bazıları var ; Bu bebek poz edildi.

Misyonlarına Mısır bayram şeker ile tatlandırılmış şeklinde (panel) kek yapmak için özellikle kırsal Yukarı Mısır, istekli idi; fakir mezarları dağıtılmak üzere, inançları da o (merhamet meleği) bir ağacın Şekerleri dalları ortasında asılı olan

Modern zamanlarda İbrahim Anani diyor ki: güneş camilerde doğrudan mükemmel şekilde yükselir ve bayram namazı ve yeni elbiseler giymek, hem de aynı zamanda Günü tebrik gelen ziyaretçilerin üzerine Kandili almak onların yardımcılarının, için ev sahibi yeni kıyafetler sağlamak için herkes tutulur sonra kulları toplandı , bayram günleri ve yenir: Pastalar - mayasız ekmek - Partner - tuzlu balık ve fındık büyük miktarlarda ve bazı et, soğan ve tahin ve yemekleri tercih ... ve pek çok dükkan bayram günlerinde kapalıdır.

Ve hatta keskin Delta seviyeye şimdi Mısır oğulları ve sınır halkı, bütün aile ile birlikte büyük bir Nil kıyısında yürür, nehir için çıkmak ve bazı genç insanlar pek çok incelik yanında, ekonomik düzeyine bağlı olarak, aileleri kendi çıkmak ve bilardo salonu ve bowling gitmeyi tercihsanatçıların çoğu özellikle bu yeni sezonda kendi filmleri sunmak için istekli olan sinema, gitmek için.

  .

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق