Ping your blog, website, or RSS feed for Free

الأربعاء، 28 ديسمبر 2011

Çin Tatil Qiao Chi

Tatil Che Qiao popüler Çince tatil, Çin ay takvimine göre yedinci ayın yedinci gününe denk geliyor. Bu Tltkien gökyüzünde Ndjemta Kartal Uçan Kartal ve gerçeklik (iki Çince çoban ve Alnsagh efsane temsil) söylenir.

Legend eski zamanlarda, gökyüzü çok açık olduğunu ve herhangi bir bulutlar olmadığını da vardır.Heavenly İmparator bu monotonluk, Vaclav yedi kızı spin ve gökyüzünün örgü giysi uzak olmadığını düşünüyor.Dokuma kumaşlar, gri ya da beyaz ya da yedi kız, bu nedenle gökyüzü çok monoton oldu.Küçük çocuklar, kızlar İmparator sağduyulu firma ve bahçede açan bir çiçek yedi renk bulundu, bu tür çiçekler Vkteft çok ve ince ipliği boyalı güzel renkler, çabaları sayesinde, nihayet parlak renkli kumaşlar Ghazlt.Kız kardeş marifet parmak çok Msrorat ve ikisidir. Ve ne zaman yağmur gökyüzünde genellikle düzenli ve Alpsonha gri elbise beyaz elbise giymeye karar verdi ve renkli giysiler Alpsonha sabah ve akşam. Ve ilahi sevinç, büyük imparatorun sevinç o küçük kızı Vonam Balnsagh bunu biliyordu sonra.

Alnsagh her ​​gün kumaş dokuma ve yorgun hissettiğiniz zaman, sık sık yere karşılık gelen asgari değerlendirilmesinden bakan. Ve çocuklar dikkat çekiyor. Ve bu çocuk ekili alanlarda genellikle yalnız olduğunu gördüm.Daha fazla dinlenme, yanına boğa Alkhdom sadece konuşmak. Onun için Alnsagh sevgi dizginlemek değil mi. Bu çocuk boğa sponsoru.
 
    "Yarın yedinci ayın yedinci günü işaretler ve Stenzel kız İmparator Heavenly Yedi Aliaúhen ve duş için insan dünyaya Ve giysi sonra Alnsagh sakladı ise, karınız olacak patron boğa Uttar kalp kelimeler dokunmak, o denemeye karar verdi...." Bir gün, o boğa Sponsor dedi

 Yedinci ayın yedinci günü çözüm, boğa hamisi imparatorun kızı gelişi için bekleyen nehir banka yanındaki bataklık kamışı saklandı zaman. Hayır er o gökyüzünde yedi renkli akım çekilmesi görene kadar, kısa bir süre geçirmek zorunda kaldı ve tüm bir bulut perisi üzerinde duruyor. O periler nehir kıyısında geldi ve sonra sırayla soyunma nehir fileye sıçradı inanıyordu.Boğa Patron onun yerden fırladı ve aldı Alnsagh giyim ve evine geri koştu. Ve çünkü cennete sonra yedi perileri, nehir kıyısında için Aden dizisi ve giysilerini giydi kime altı perileri ve Turnuvalar dehşete onun hareketleri acil ses, bir baston yayınladı. Ve Ochthen Küçük kaldı - Alnsagh, ve onun giysi kaybı çapraşık nehrin kıyısında duruyordu. Tutuk manifatura boğa papaz: "Benimle evlenir kabul ederseniz, giysi Vsaaid ve sizin için özür diledi." O çocuk Alnsagh sevdiğini görünce utanarak başını salladı onayı var.

Bir akşam, o boğa gözetiminde papaz boğa Balnsagh Alkhdom evlendi.Önümüzdeki iki yıl içinde, Alnsagh bir oğlu ve bir kızı dünyaya getirdi.Karısı kumaş içine dokunmuş iken sık sık koca, alanlar yetiştirilen, Maasthma çok mutlu oldum.
 
    Ve yedi yıl göz açıp kapayıncaya kadar geçti. Ve bugün bile insanların dünya cennet üst yıllarda.Daha yedi gün geçer, genellikle röportajın yedi kız ilahi imparator gerektirir. Alnsagh normal bir insan, Va_i_at öfke ile evli artık göksel saraya ve bu Bulundu.Yedinci ayın yedinci günü, İmparator ilahi Alnsagh tutuklama ve kınama için cennete dönmek için yönetilir.Papaz bir boğa tutar ve Balnsagh yakalamak için çok üzüntü ve acı içinde iki büyük sepet var.

 Hava tarzı sihirli içinde yüzen bir geminin üretimi için Alkhdom boğa boynuzları kullanın ve gemi göğe boğa hamisi ve iki uçak taşıyordu. Yenidoğan ve elinden geleni maksimum bağırdı: "Anne, anne!" Ben cüce kocası ve iki çocuğu Alnsagh duyunca, onlarla birleşme şifa amaçlı en göksel gücü liderleri kurtuldu. O zaman, D-güçlü imparator ilahi el gökten aniden ve şiddetle inşa hemen boğa ve çoban Alnsagh arasında Nehri galaksi Hırçın dalgaların ortaya çıktı. O anda, gökyüzünün çok Saksağan sürüleri uçtu ve bunları köprü karşılamak için yardımcı Nehri galaksi üzerinde bir köprü kurdu.Imparator zihin ve göksel bir numara, bir zamanlar her yılın yedinci ayının yedinci günü akşam Magpies ve köprü üzerinde karşılamak için izin verilmelidir haber vermedi.

Bundan sonra, daha yedinci ayın yedinci günü çözüldü, sen Alnsagh beceri için kız sormalısınız. Ve bir gecede renkli iplik ve iğne ile yedi. Sorunsuz yedi iğne iplik girerseniz, bir kız yetenekli eller. Çocukların akşam krom taht altında boğa ve çoban Alnsagh arasında fısıltılar duyabilirsiniz söylendi.

   

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق