Ping your blog, website, or RSS feed for Free

الأربعاء، 28 ديسمبر 2011

Tatil Ching Ming Çin

Çiçek ve yaratıklar çiçek, her yıl ılık bahar ne zaman kabul uyku soğuk uyanmak ve genel tarih boyunca kitleler arasında tanıdık Çince bayram alır - Tatil Qing Ming.

    Ching Ming Holiday belirli bir takvim günü Çin ay takvimine yirmi dört ve Gregoryen takvimi göre genellikle Nisan ayı başında çözmek. Ve bu festival, insanlar genellikle atalarına kurbanlar sunmak veya yenileme veya bir yolculuk bahar söğüt twigs ve yeni parçaları ve evlerinin kapılarında atıf için Aldharaúh ziyaret kentlerin varoşlarına gittiğinizde

Çin'in bazı bölgelerinde Ching Ming Tatil Tatil hayaletler çağrılır. Böylece bu festival atalarına tekliflerini sunmak için yaratılmış olduğunu açıkça taşımaktadır.Ching Ming Holiday vesilesiyle, tüm aile bireylerinin kendilerine teklifler yapmak ve arazi görevlerini yerine atalarının mezarları gidin.Ritüel teklifleri sırasında, çeşitli Aldharaúh otlar insanların kaldırır ve ona kir, sopa ve set akran miktarı ve adak kağıtları yanma ekleyin ve aşağı yay ve daha önce stand ve yas durdurun.Şiir Song Hanedanı (960-1279) döneminde yazılmış Qing Ming sevinç bu alışkanlığı tanıdık vesile fotoğrafı oldu:. "Dağların kuzey ve güney tepelerine Aldharaúh bol ve Qing Ming sevinç vesilesiyle art arda teklifler için insanlar tarafından ziyaret edilmektedir ve kül bırakır sineğin gökyüzü Kosrab içinde sözü beyaz yatak, ve insanlar bu tür Cuckoo kırmızı olarak gözyaşı ve kan döktüler. "

Bu Ching Ming Holiday Han Hanedanlığı (M.Ö. 206 - MS 220) döneminde büyüdü söylenir ve Ming ve Qing hanedanları (1368-1911) döneminde genellikle çok yaygın bir ziyaret Aldharaúh oldu. Ve sonra, bazı insanlar atalarının mezarları Sözü zaman bırakır, ama iyi Aldharaúh gıda on büyük yemekler var yakmak değildi.
 
      Böylece, Aldharaúh Qing Ming sevinç vesilesiyle ziyaret popüler genellikle önemlidir ve devam ediyor şu ana kadar ancak geçmişte olduğundan daha tarz basit haline gelmiştir. Bu onlara sunduğu yapmak için her aile ya da atalarının mezarları klan ziyaret olağan oldu. Buna ek olarak, örgütler ve gruplar şimdi şehitlerin toplu mezarları ziyaret etti. Bu çiçek ya da çelenk ya da çam ya da selvi ağaçları, şehit üzerinde acı bir ifade kendi buketleri teklif nerede ve ne zaman Holiday Qing Ming, insanlar devrimci şehit mezarlarına akın ediyor.

 Ve Ching Ming Tatil bahar Bdvih ve parlaklık zaman kabul çözmek. O atalarına tekliflerini sunmak için büyüdü, ama içeriğini kentlerin varoşlarına için bahar gezi de dahil olmak üzere uzun bir süre için evrim boyunca eğlence ve eğlence ile karışık olsa da. Bazı alanlarda da adlandırılan Ching Ming Tatil Tatil seyir bahar.

      İnsanların antik çağda bahar hasat Alqurmlh yürüyerek edeceği geleneksel vardı ve hala bugüne kadar alışkanlık devam etti. Kurban Qing Ming vesilesiyle, kız ve kadınlara bazı vahşi Djiaotsa hazırlamak için taze ve evlerine Ajelbnha baklagiller, hamur işleri ve mısır ile doldurulmuş bahar Aktefn yürüyüş ve o tat ve lezzetli meze ve özel bir lezzet koku sahiptir. Ayrıca, bazı kadınlar gibi pasta çiçeği Alqurmlh beyaz saç girin

.Ayrıca, uçurtma uçurma ve Ching Ming Holiday vesilesiyle sıkı ip salıncak ve oyun gibi diğer geleneklerin halk arasında yayıldı.
 
     Peki, neden Ming kadar Qing adı verilen bu festival? Aslında bu bayram çözüm, ılık esinti nazik ve yumuşak otlar güçlü ve bahar sel dünyanın sevinçleri aktif büyüme ve belki de bu "Qing Ming" anlamı olduğunu başlar doğa bahar, perde her kaldırdı.Gala ilkbahar dikim ve ekim için Ching Ming tam olarak mükemmel bir sezon işaretler. Ve "fasulye, kavun ve Ching Ming Holiday vesilesiyle ekim olmak." Örneğin, Qing Ming sevinç vesilesiyle benzetmeler tarımsal çiftlik çok konuşmak Ve "çubuk toprağa ekilen bile yok ağaçlar gala Qing Ming, yo u sonra çok geç ekilir

Ayrıca Qing Ming antik çağda ortak sevinç vesilesiyle bir vasal söğüt dalları ve ağaç dikmefaaliyetleri var. Bütün sis gibi sokakları üzerinde kavak ve söğüt yeşil ve Çin ay takvimine göreüçüncü ayda Ching Ming Holiday vesilesiyle doğası ana çizgiler çizmek: eski Petain şiirsöylemek vardır.


ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق