Ping your blog, website, or RSS feed for Free

الأربعاء، 28 ديسمبر 2011

Tatil Duan Wu Çin

Duan Wu Tatil Çin ay takvimine beşinci ayın beşinci gününe denk geliyor.Bahar Şenliği Gala ve Duan Wu Tatil ve Güz Günü üç büyük tepsi.

     Çince dil, ben de Wu Çin ay takvimine ayında beşinci ay olarak adlandırılan bu ayın başlarında, Duan anlamına gelir. Duan Wu ayın beşinci günü anlamına gelir.
 
      Ve Çin'de yayılmış, Duan Wu sevinç farklı kaynağının halk masalları çok. Bazı insanlar diğerlerine ayak Yangtze Nehri havzasında eski sakinlerinin ejderha totem ibadet bir sonucu olarak neden eski çağlarda yaz gündönümü üzerinde örf ve geleneklerine bağlı Duan Wu köken, görürken bir sevinç vardır. Ama hikaye genel halk için tanıdık olan bu festivalin eski milli şair Tsiau yuan bellek yeniden canlandırmak amacı söylüyorlar.Yuan Tsiau üçüncü yüzyılda Chu Krallığı yaşıyor

Düşmanca, Tsiau yuan evine ülke genelinde alınmış olması son derece üzüntü ve öfke içinde, nehir Mi Lo kendini atarak intihar ve o gün tam olarak beşinci ayın beşinci gününe denk geliyor. Bundan sonra, daha etik Tsiau yuan ofis ve iyi insanlar insanlar büyük bir bambu tüpleri nehre pilav ile doldurulmuş atıyorlardı ona konser anıt canlı yükseltmek için, bu bayram çözüldü. Pirinç üçgenler - O zaman bambu tüpleri Zong Ze için pilav ile doldurulmuş insanlar değiştirin.
 
      Kullanım Duan Wu sevinç münasebetiyle pirinç üçgen en önemli geleneği olarak kabul edilir. Pirinç üçgen Bjeeao Shaw çağırdı.Yapışkan pirinç bir koni veya pamukla yapılan bir yastık şeklinde insanlar over kamışı ve bambu yaprakları ve diğerleri, ve Ihsmonha sarılmış ve Aboukrunha ve Islqunha yemek. Duan Wu Tatil arifesinde, Ramazan vesilesiyle bu tartışma için hazırlık buhar ısıtıcı her aile üçgenler pirinç ve yemek yapar. Pirinç üçgen de insanların birbirlerine verecek bir hediye.Bayram vesilesiyle, insanlar elleriyle pirinç yapılmış birbirine üçgenler için akrabalar ve arkadaşlar, Fahda kişi ziyaret edin

Pirinç üçgenler Duan Wu tatil markasıdır yeme ek olarak, insanlar hala tuzlanmış ördek yumurta yemek ve şarap sarı sis içme gibi, Çin farklı alanlarda bazı diğer gıdalar, ve kötü adamlar önlemek için popüler yollarından tanıdık edildi.

Buna ek olarak, Uluslararası Duan Wu gümrük süsleme çok benzersiz keyfini çıkarın.Erken yaz aylarında sık yağmurlar ve çok nem, böcek, zehirli, kolaylaştıran enfeksiyon hastalıkların yayılmasına yol açan ise, kötü adamlar önlemek için ve Haman Ashaban Tabaan oynayabilir şifalı otlar iki tip için - herhangi bir Cao ve Cao Bo kapı her aileye bağlı bayram, vesilesiyle hastalığın önlenmesi ve tedavisi için belirli bir rol. Buna ek olarak, daha giderilmiş Tatil Duan Wu, beş isteyen bir yüz yıl kadar uzun bir süre yaşamış ve paketleri Bashkla Tiger ve birçok yanı sıra dikiş ve Baharat yerleştirin ve sonra ipek iplikle çocuklarının verme eklemek ve renk ipek insanlar çocuklarını dizeleri sarar ve Albssounam de ayakkabı vardırkaplan başkanı ve çocuklarının güvenliği ve Barakat için isteyen de karın Atoqounam işlemeli kaplan kapsamaktadır.

Çin'in güneyinde Elmejran orta ve alt Yangtze Nehri, bot yarışı genellikle Duan Wu sevinç önemli bir fırsattır. Bu kadar geç şair Tsiau yuan ile bir ilişkinin alışkanlığı da söylendi. Bu Tsiau yuan nehre atladı keşfetti insanlar sonra, tekneler ona onu kurtarmak için bakmak için elinden geleni küfretmek olduğu söyleniyor. Hangi genellikle popüler dönüştü Duan Wu sevinç vesilesiyle Dragon Boat yarışı idi.

Ve bu tatil, her yıl, bu nehirler bir yarış ejderha tekne, göl, büyük festivaller olur. Bazı bölgelerde, bu ejderha tekne yarışı altmışıncı katılırlar.Ejderha kafası ahşap oyma ve parlak renklerle dekore heykel ve farklı şekillerde özellikleri sürme teknelerin giriş. Kendi savaş davul dayak iter gökyüzü yüksek ve dalga sonra tezahürat insanlar dalga ve Tgdifaa sağlanan bir görünüm yakalamak için acele. Ve nehrin her iki tarafında renkli bayraklar çırpınan ve aşırı neşe ve eğlence tüm kamu atmosfer var. Ve heyecan verici Dragon Boat Race Festivali, zirve için Duan Wu Tatil ödersiniz.

  ..

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق